1712. Valkenburg 6,3 km

1712. Valkenburg 6,3 km
Tijdens dit leuke rondje Valkenburg, met wel een steile trap, wandelt u eerst door het gezellige centrum van Valkenburg en klimt u omhoog naar het plateau van Casino Valkenburg. U daalt af naar een prachtige Lourdesgrot en dan loopt u langs de Kasteelruïne. Via een mooi pad langs de Geul loopt u naar de visvijver het Geulstrand, met genoeg zitbanken voor een pauze.  Na een ommetje door de natuur passeert u het gele Kasteel Oost en dan klimt u via een graspad omhoog.  Dan daalt u af naar Valkenburg en het prachtige stationsgebouw met terras.  U kunt ook starten op de parkeerplaats Geulpark (betaald) en dan lunchen bij de Stationnerie de Guasco.

 

Stationnerie De Guasco

Stationsstraat 10

6301 EZ  Valkenburg

Tel: 043-6013204

info@stationneriedeguasco.nl

https://stationneriedeguasco.nl

Wij zijn gevestigd in het oudste station van Nederland. Zodra u de zaak binnen stapt, proeft u een huiselijke sfeer waar u zich meteen op uw gemak voelt. Het is een plek waar jong en oud zich ontmoet onder het genot van een goed glas bier of een lekker vers broodje. Een vriendelijke bediening maakt het plaatje compleet.

Tijdens of na een flinke wandeling kunt u op ons terras genieten van een heerlijke kop koffie met zelf gebakken Limburgse vlaai.  Onze broodjes worden dagelijks vers afgebakken. Ons assortiment bevat ook vegan broodjes.

De Stationnerie is ook te huur voor uw familie of bedrijfsfeest. Ook geschikt voor uw presentatie of vergadering. Neem contact op. voor meer informatie.

In de omgeving kunt u prachtige wandelingen maken. Bij ons start wandeling 44, 702, 714 en 1712 van Wandelgids Zuid-Limburg. Wij heten alle wandelaars van harte welkom!

 

 

Openingstijden:

Donderdag t/m dinsdag van 11.00 tot 18.00 uur.

Kom genieten bij Stationnerie De Guasco!