1714. Gennep 7,3 km

1714. Gennep 7,3 km
Tijdens deze gemakkelijke en waterrijke wandeling vanuit het mooie vestingstadje Gennep, wandelt u eerst even door het leuke centrum en dan een stukje langs de Niers. Via een veldweg en een grasdijk loopt u naar het dal van de Niers en via graspaden loopt u naar het uitkijkpunt Genneperhuis. Na een mooi stuk langs de Maas komt u via een vlonderpad weer in het stadje, bij het mooie terras.  Onderweg staan genoeg zitbanken voor een pauze.  Na veel regenval zijn hoge wandelschoenen aan te raden.

 

Lunchcafé Extra

Niersstraat 18

6591 CB  Gennep

Tel: 0485-799826

info@lunchcafeextra.nl

https://lunchcafeextra.nl

Lunchcafé eXtra in het centrum van Gennep biedt een heerlijke lunch voor een eerlijke prijs. Limburgse gezelligheid en lekker eten, bereid met zoveel mogelijk streekproducten, staat bij ons voorop.  Onze straat staat bekend als ‘het gezelligste straatje van Noord-Limburg

“Effe naar eXtra”, of dat nou ’s winters binnen is of ’s zomers op het terras, gaan we vaak horen in Gennep en omstreken. Ons keuken- en bedienend personeel bestaat voor een deel uit mensen met een licht verstandelijke beperking.

Bij ons is plaats voor lunch, maar ook voor kleine recepties en feestjes. Ook voor een vergadering (maximaal 50 personen) met kleine catering kunt u bij ons terecht.

Bij ons start wandeling 1714 van Wandelgids Limburg. Wij heten alle wandelaars van harte welkom!

 

Openingstijden:

Dagelijks van 10.00 tot 16.30 uur.

Gennep is groots in kleinschaligheid! Dat past ook helemaal bij onze eetgelegenheid.