1717. Heerlen 8,7 km

1717. Heerlen 8,7 km
Tijdens deze heuvelachtige wandeling, duikt u meteen het Imstenraderbos in en struint u geruime tijd, met klimmen en dalen, over leuke bospaadjes. U daalt een grindpad af en dan loopt u door een parkachtige omgeving, naar de buurtschap Welten. Via gemakkelijke paden loopt u naar de mooie Weltervijver, waar zitbanken staan om te pauzeren.  U wandelt langs een eendenvijver en dan loopt u door het Geleenbeekdal naar de buurtschap Benzenrade. Via bospaadjes klimt u omhoog naar het mooie terras.

 

Boscafe Diligence

Zandweg 181

6419 PK Heerlen

Tel: 045-2080760

info@boscafeheerlen.nl

https://boscafeheerlen.nl

 

Bij Boscafé Diligence word een plek gecreëerd waar mensen gezellig samenkomen, lachen en onvergetelijke herinneringen kunnen maken. Zodra u het café binnen stapt proeft u een gezellige huiselijke sfeer waar u zich meteen op uw gemak voelt. Het is een plek waar jong en oud zich ontmoet onder het genot van een goed glas bier of kopje koffie.

Een nieuwe plek waar wandelaars, fietsers en levensgenieters kunnen neerploffen en volop kunnen genieten van een heerlijke hapje en drankje.

Van het borrelhapje, fingerfood of een smaakvolle lunch, of als men gewoon wilt ontspannen met een verfrissend drankje op het zonnige ruime terras: Boscafé Diligence heeft voor elk wat wils!

In de omgeving kunt u prachtige wandelingen maken. Bij ons start wandeling 1717 van Wandelgids Zuid-Limburg. Wij heten alle wandelaars van harte welkom!

 

Openingstijden:

Woensdag t/m zondag vanaf 12.00 uur.

Kom wandelen in het mooie Imstenraderbos en genieten van Boscafé Diligence!