1720. Lommel (Sahara) 10 km of 7,3 km

1720. Lommel (Sahara) 10 km of 7,3 km
Hoog(s)tepunt van deze gemakkelijke wandeling is de schitterende uitkijktoren De Reus van Bosland in Natuurreservaat De Lommelse Sahara.  Via een leuk bospad langs de Klagloop, wandelt u naar het kanaal van Bocholt naar Herentals en via een prachtige loopbrug steekt u het kanaal over. U maakt een rondje door Natuurreservaat Bleekerheide, door de mooie heide en dan steekt u weer het kanaal over.  Langs prachtige vijvers wandelt u naar de uitkijktoren met schitterend uitzicht op het gebied. U wandelt naar een scheepswrak en dan struint u over het zand van de Sahara langs het water.  Via zandpaden en bospaden wandelt u terug naar het prachtige terras van de brasserie.  Onderweg staan picknickbanken.  U kunt de route inkorten tot 7,3 km.

 

Brasserie De Kantine

Sportveldenstraat 15

3920 Lommel

Tel: 0032-11140483

sportcentrumsoeverein@optisport.be

https://www.optisport.nl/brasserie-de-kantine-lommel

Brasserie De Kantine is een gezellige ontmoetingsplaats in Lommel waar je kunt borrelen en/of een hapje kan eten voor, tijdens of na het sporten.

Onze brasserie is ideaal voor gezinnen met kinderen. In de zomer kun je zitten op ons groene, ruime buitenterras met zicht op de naastgelegen speeltuin en het spraypark. Op het terras staan hoge borreltafels, ruime tafels om lekker aan te eten en heerlijke loungebanken waar je met een biertje of cocktail naar de spelende kinderen kan kijken. Waar je kunt borrelen, eten en ontmoeten.

De Kantine is ideaal voor gezinnen met kinderen. In de zomer kun je plaatsnemen op ons ruime buitenterras in een prachtige omgeving met zicht op de naastgelegen speeltuin.

Bij ons start wandeling 1720 van Wandelgids Limburg. Wij heten alle wandelaars van harte welkom!

 

Openingstijden:

Dagelijks vanaf 08.30 uur

Keuken open vanaf 11.30 uur.

Heerlijk wandelen in het prachtige natuurgebied De Sahara? Brasserie De kantine is de ideale uitvalsbasis!