1721. Hilvarenbeek 12,6 km

1721. Hilvarenbeek 12,6 km
Tijdens deze gemakkelijke en bosrijke wandeling, wandelt u eerst over een graspad langs de Roodloop en dan duikt u de bossen in. U struint geruime tijd over mooie bospaden en langs de beek Rovertsche Leij. Na nog een flink stuk door het bos volgt een mooi graspad en dan passeert u een heidegebied met het prachtige Nestven. Via een leuk graspad loopt u terug naar de herberg met mooi terras.  Na 5 km en 10 km passeert u een zitbank voor een pauze.

 

Herberg Den Hemel

Goirlesedijk 2a

5081 HG Hilvarenbeel

Tel: 013-2077487

info@herbergdenhemel.nl

https://www.herbergdenhemel.nl

Herberg Den Hemel ligt aan de voet van het pittoreske Hilvarenbeek. Volledig vernieuwd sinds juni 2018 met behoud van het historische karakter. Bourgondische gezelligheid zijn de sleutelwoorden voor de hemelse plek om te lunchen, dineren, borrelen of vergaderen.

We zijn blij u te verwelkomen bij (onze) herberg! Hemels genieten van een bakje koffie, lunch, diner en borrel. Ook voor vergaderingen bent u bij ons aan het juiste adres. Of u nu buiten op het terras, onder de overkapping of binnen in het eetcafé zit, hier kunt u genieten van het Brabants bourgondisch leven. Proost.

Een eetcafé in landelijke sfeer voor lunch, diner en borrel. Voor ieder wat wils met een bourgondisch sausje. Een groot terras met zowel een open als overkapt gedeelte. Zodra de eerste zonnestralen zich laten zien staat het terras klaar voor u.

Bij ons start wandeling 1721 van Wandelgids Brabant. Wij heten alle wandelaars van harte welkom!

 

Openingstijden:

Dagelijks vanaf 10.00 uur.

Om 11:00 uur start onze lunch. Heb je echte stevige trek? Probeer dan ons Hemels-uurtje!