1731. Vught 8,8 km

1731. Vught 8,8 km
Fort Isabella.  Wat ooit begon als zuidelijk beschermingsfort tijdens het Twaalfjarig Bestand in 1617, heeft zich ontwikkeld tot een levendige buitenstad waar wonen, werken, recreëren en educatie in harmonie samenkomen.  In Het Fort, de voormalige messe, ligt restaurant Bij Isabelle, met mooi terras.  Tijdens deze gemakkelijke wandeling, is er genoeg te zien, zoals kamp Vught en de Fusiladeplaats.  U wandelt eerst over de kazerne en dan over een prachtig vlonderpad over een vijver. Via bospaden loopt u naar het Afwateringskanaal ’s Hertogenbosch – Drongelen. Na een stuk langs het kanaal loopt u langs de wachttorens van Kamp Vught en passeert u ook oude treinwagons. U wandelt langs prachtige lunettes en dan bereikt u de Fusiladeplaats, waar ook zitbanken staan.  Na nog een mooi stuk langs het water van de lunettes struint u over de Vughtse heide en passeert u nog enkele vennen. Via het kanaal loopt u terug naar de voormalige kazerne.

 

Bij Isabelle

Reutseplein 10

5264 PN Vught

Tel: 073-2080080

info@bij-isabelle.nl

https://bij-isabelle.nl

Wij  zijn gevestigd in het Fort, het bruisend hart van Fort Isabella, Reutseplein 10 in Vught. Fort Isabella is de stadse groene schakel tussen ’s-Hertogenbosch en Vught. Een moderne stad op gekoesterde, historische gronden.

Een gezond ontbijt als goede start, vers gezette koffie met kletskoek, een uitgebreide lunch met je moeder, een gezellige borrel en hap met vrienden of een diner om van te smullen. Bij-Isabelle kom je samen én nemen wij de tijd voor joú. Zo geniet je naar hartenlust van elkaar en van al het lekkers dat je zélf kiest en combineert.

Tijdens of na een flinke wandeling kunt u op ons terras genieten van een heerlijke kop koffie met appeltaart of een lekker biertje. Een uniek en kenmerkend concept! Ons PIN-ON systeem geeft je de mogelijkheid om je eigen gerechten samen te stellen. Kies je hoofdgerecht (vlees, vis of vegetarisch) en combineer het met verschillende supplementen (aardappelgerechten, salades, groenten en sauzen).

 

Openingstijden:

Maandag: 08.30 tot 22.00 uur, dinsdag en woensdag 08.30 tot 15.00 uur, donderdag en vrijdag 08.30 tot 22.00 uur, zaterdag en zondag 09.30 tot 22.00 uur. Ruime parkeerplaats voor de deur. U loopt Het Fort binnen en dan gaat u rechts naar ons restaurant.

Bij ons start wandeling 1731 van Wandelgids Brabant. Wij heten alle wandelaars van harte welkom!