1734. Kerkrade 9,2 km

1734. Kerkrade 9,2 km
Tijdens deze licht heuvelachtige en zeer afwisselende wandeling, wandelt u eerst naar het gezellige Marktplein en dan wandelt u door het stadspark langs mooie vijvers.  U loopt langs de Anstelerbeek en passeert Kasteel Erenstein.  U struint geruime tijd over prachtige bospaadjes langs het stuwmeer Cranenweyer en dan bereikt u de wandelparkeerplaats.  Via een mooi hooggelegen open pad wandelt u naar Hoeve Nieuw Ehrenstein en via bospaden komt u weer aan het stuwmeer. U loopt door het kasteelpark en via een fietstunnel bereikt u Sportcentrum Vie waar ook een leuk terras is. U kunt er eten tegen vriendelijke prijzen.  Tip: U kunt de route ook starten vanaf de wandelparkeerplaats bij het stuwmeer en dan fijn pauzeren bij Vie, start dan bij punt 5.

 

Optisport Vie Kerkrade

Vieboulevard 21

6461 ND Kerkrade

Tel: 045-6453610

vie@optisport.nl

https://www.optisport.nl/sportcomplex-vie-kerkrade

Nabij het Stadspark van Kerkrade ligt het veelzijdige en moderne sportcentrum Optisport Vie Kerkrade. Zodra u binnen loopt bevindt u zich in het ruim opgezette lunchcafé dat stijlvol is ingericht en met uitzicht op het zwembad. Het is toegankelijk voor mindervaliden en er is een buitenterras in een groene omgeving.

Onze horeca is zo veel meer dan een kantine. Hier kun je voor, tijdens of na het wandelen opladen met een lekkere kop koffie, een sportdrankje of een broodje.  Starten met een koffie en stukje vlaai? Dat kan! Pauzeren met een fris of met een opwarmer? Dan kan met onze specials!  Eindigen met een broodje, tosti, borrelhapje,…? Dat kan!

 

Vergadering, bedrijfsfeest, verjaardag of ander feestje in combinatie met je wandeling? Dit kan bij Optisport Vie vanaf 5 tot max 150 personen. Het wordt gegarandeerd gezellig als U het door ons laat verzorgen. Vraag aan de balie van de receptie naar alle mogelijkheden.

 

 

Openingstijden:

Dagelijks vanaf 08.30 uur.

Wij beschikken over een ruime parkeerplaats.

Bij ons start of pauzeert wandeling 1734 van Wandelgids Zuid-Limburg. Wij heten alle wandelaars van harte welkom!