1735. Alphen 9,5 km

1735. Alphen 9,5 km
Tijdens deze gemakkelijke bos- en heidewandeling door de Chaamse bossen, struint u geruime tijd over mooie bospaadjes en passeert u prachtige stukjes heide. Ook wandelt u langs bosranden en dan bereikt u recreatiegebied ’t Zand. Hier loopt u langs de recreatieplas, met prachtige zandstrandjes en via een mooi hooggelegen pad langs de plas wandelt u terug naar het terras. 

 

Taverne Bij Ons Thuis

Maastrichtsebaan 1

5131 NZ  Alphen

Tel: 06-53324194

info@tavernebijonsthuis.com

https://www.tavernebijonsthuis.com

Taverne “Bij Ons Thuis” is een gezellige horecagelegenheid op familiecamping en recreatiepark ’t Zand in Alphen. Het park ligt aan een recreatieplas waar heerlijk gezwommen kan worden. Het ligt in een prachtig natuurgebied waar veel fiets- en wandelroutes op aansluiten.

De taverne ligt centraal op het park en is ook geopend voor wandelaars en fietsers die niet op het park verblijven maar die even een tussenstop willen onder het genot van een drankje of hapje. Dit kan binnen, bij de haard of buiten op het terras.

De taverne is daarnaast ook een unieke vergaderlocatie voor zakelijke bijeenkomsten in de bossen, eventueel gecombineerd met buitenactiviteiten. Ook voor borrels of andere speciale gelegenheden (verjaardagsfeestjes, etc). ben je bij de Taverne op het juiste adres.

Of je nu een verjaardag, zakelijke bijeenkomst (heidag, vergadering), jubileum, familiebijeenkomst of ander bijzonder moment wil plannen, wij bieden de ideale locatie hiervoor.

In de omgeving kunt u prachtige wandelingen maken.  Bij ons start wandeling 1735 van Wandelgids Brabant. Wij heten alle wandelaars van harte welkom!

 

Openingstijden:

Vrijdag t/m zondag vanaf 10.00 uur.

Schoolvakanties elke dag geopend.

Ontdek onze heerlijke lunch- en dinerkaart.  Deze menukaarten kunnen per dag wisselen, zie onze website.