1736. Goirle 10,4 km

1736. Goirle 10,4 km
Tijdens deze gemakkelijke bos- en heidewandeling, wandelt u eerst een flink stuk door de bossen en dan loopt u door het dal van de Leij. Via leuke bospaadjes loopt u door landgoed Riels Hoefke en dan struint u over de Regte heide. Na weer een stuk door het bos passeert u het prachtig ven Halve Maan. Onderweg staan genoeg zitbanken voor een pauze en u passeert ook een Mariagrot. Bij het klooster is een mooi terras.  Loop deze route niet na zware regenval.

 

Klooster Nieuwkerk Goirle

Nieuwkerk 2

5051 PN  Goirle

Tel: 013-5302510

info@kloosternieuwkerkgoirle.nl

https://kloosternieuwkerkgoirle.nl

Klooster Nieuwkerk Goirle is een unieke plek. Met respect voor de natuur, kun je in dit prachtige klooster en het bijbehorende landgoed bourgondisch genieten! Of je nu komt vergaderen in een van onze unieke ruimtes, je (trouw)feest geeft in onze sfeervolle tuin, een nachtje komt logeren in onze sfeervolle hotelkamers na een lange fietstocht of gewoonweg komt genieten van een hapje en drankje in ons boscafé.

Bij een Bourgondisch leven hoort eten en drinken. De centrale ruimte in ons klooster is het boscafé. Deze dient enerzijds als receptie en anderzijds als café/lounge. Bij binnenkomst weet je dus meteen waar je moet zijn als je na afloop van een vergadering nog een drankje wilt nuttigen. Maar ook al die wandelaars en fietsers die ons klooster dagelijks passeren, komen graag even binnen om te genieten van een lekker hapje en een drankje.

 

 

Openingstijden:

Dagelijks vanaf 10.00 uur.

Klooster Nieuwkerk Goirle beschikt over 20 prachtige hotelkamers die met gevoel voor stijl ingericht zijn: gerenoveerd met oog voor de geschiedenis én voor het heden, waardoor alle kamers van alle luxe zijn voorzien.