1737. Rijen 12,2 km

1737. Rijen 12,2 km
Tijdens deze gemakkelijke bos- en heidewandeling, wandelt u eerst door een mooi bos en dan volgt u even een fietspad langs de weg (Verbindingsstuk). Dan duikt u opnieuw de bossen in en struint u geruime tijd door prachtige natuur met heide en mooie vijvers. Bij een kunstwerk buigt u terug en loopt u aan de andere kant terug langs de vijvers.  Het laatste stuk gaat weer over leuke bospaadjes.  In het natuurgebied staan 2 zitbanken voor een pauze. De route is gemakkelijk in te korten bij de vijvers. Aan het einde is een fijn terras.  

 

Café – Eeterij ’t Vermaeck

Rijksweg 115
5121 RD RIJEN

Tel. 0161-240716

info@hetvermaeck.nl

https://www.hetvermaeck.nl

Pal aan de oude Rijksweg weg tussen Breda en Tilburg, direct naast de ingang van vliegbasis Gilze-Rijen, vlakbij Industrieterrein Haansberg én aan de rand van uitgestrekt natuurschoon: de ligging van Café-Eeterij `t Vermaeck in Rijen is ideaal voor een breed publiek. Dit gecombineerd met tafelen op restaurantniveau in ‘eeterijsfeer’ en regelmatig entertainment voor bij de borrel, maakt van ’t Vermaeck een trekpleister voor zakenlieden, militairen, streekbewoners en natuurliefhebbers.

Een gezellig café, waar u in een sfeervolle ambiance gezellig een aperitief kunt nemen voordat u aan tafel gaat of gezellig kunt borrelen.

Een sfeervolle eeterij, waar u in een ongedwongen sfeer kunt genieten van heerlijke gerechten, bereid met dagverse producten.

Een spiegelzaal, waar u kunt reserveren voor groepen van 20 tot 400 personen. De zaal kan op diverse manieren worden ingericht.

Bij ons start wandeling 1737 van Wandelgids Brabant. Wij heten alle wandelaars van harte welkom!

 

Openingstijden:

Dinsdag t/m zondag vanaf 11.00 uur.

Maandag gesloten.

Onze mensen staan altijd voor u klaar. Of u nu voor een hapje, een drankje of een knallend feest komt.