1739. Beesel 10,4 km

1739. Beesel 10,4 km
Tijdens deze gemakkelijke wandeling, wandelt u eerst langs Kasteel Nieuwenbroeck en via veldwegen loopt u langs enkele kapelletjes naar het dal van de Swalm.  U neemt even een kijkje waar de Swalm uitmondt in de Dode Maas en dan loopt u door het bos over de Donderberg. U struint door weilanden langs de Maasplas Rijkelse Bemden en dan passeert u de mooie windmolen De Grauwe Beer. Dan wandelt u over de dijk, met prachtig uitzicht op de Maas, terug naar het dorp waar een fijn terras is.

 

Hoeve De Bongerd

Markt 13

5954 BH  Beesel

Tel: 077 7777 475

info@hoevedebongerd.nl

https://www.hoevedebongerd.nl

Welkom bij Hoeve de Bongerd, ook wel de Bongerd genoemd, is een gebouw midden in het centrum van kerkdorp Beesel.

Lekker in de zon wat eten of drinken? Dat kan op ons buitenterras! Hier kunt u verschillende lunchgerechten bestellen en genieten van onze uitgebreide drankkaart. Slecht weer? Dan kunt u bij ons in onze overdekte binnenplaats zitten, deze kan namelijk open én dicht!

Genieten van één van onze lekkere lunchgerechten, speciaalbiertjes of verschillende wijnen? In ons café bieden we u een ruime keuze aan dranken en lekkere hapjes.

Onze kamers zijn vanaf augustus 2023 compleet gerenoveerd. We hebben iedere kamer een make-over gegeven en deze in zijn geheel opnieuw ingericht.  Hierdoor willen wij u de allerbeste ervaring geven wanneer u verblijft in het prachtige Beesel!

Bij ons start wandeling 1739 van Wandelgids Limburg. Wij heten alle wandelaars van harte welkom!

 

 

Openingstijden:

Dinsdag t/m zondag vanaf 11.00 uur

keuken open woensdag t/m zondag vanaf 12.00 uur.

Iets te vieren? Kies uit een van onze locaties en geniet van een onvergetelijk feestje!