1740. Rijen 10,7 km

1740. Rijen 10,7 km
Tijdens deze gemakkelijke bos- en heidewandeling, wandelt u eerst een stuk door het dorp. Dan duikt u de bossen in en struint u geruime tijd door prachtige natuur, met heide en mooie vijvers. Bij een kunstwerk buigt u terug en loopt u aan de andere kant terug langs de vijvers.  Het laatste stuk gaat weer over leuke bospaadjes.  In het natuurgebied staan 2 zitbanken voor een pauze. De route is gemakkelijk, bij de vijvers, in te korten. Aan het einde is een fijn terras. Het begin en einde gaat door de bebouwde kom maar dat wordt zeker goedgemaakt voor de prachtige horecazaak aan het einde.  Er zijn ook leuke spulletjes te koop.

 

Smaaklokaal Rijen

Wilhelminaplein 26 – 29

5121 ES Rijen

Tel: 0161-226837

info@smaakrijen.nl

https://www.smaakrijen.nl

Smaak Lokaal is een hippe zaak in het centrum van Rijen. Onze naam refereert naar de meerdere “lokalen” waarin we jou welkom heten, maar ook naar de lokale partners waar we mee samenwerken. Wij hebben dé nieuwe trend op lunchgebied. Bij ons stel je zelf je lunch samen om van alles wat te proeven. Uiteraard kun je ook een heerlijke tosti, salade, sandwich of uitsmijter bestellen.

Tijdens of na een flinke wandeling kunt u op ons terras genieten van een heerlijke kop koffie met zelf gemaakte monchoutaart. In onze winkel kunt u leuke kadospulletjes kopen.

Heb jij binnenkort iets te vieren? Bijvoorbeeld een verjaardag, jubileum of borrel? Of wil jij een borrel rond de feestdagen organiseren? Of een lunch/brunch/etentje met een grotere groep? Dat kan bij ons!

Bij ons starten diverse wandelingen van Wandelgids Brabant. Wij heten alle wandelaars van harte welkom!

 

Openingstijden:

Dagelijks vanaf 10.00 uur.

Wist je dat je ook kunt high teaën bij ons? In 4 verschillende rondes genieten van hartige en zoete bites inclusief koffie, thee en cappuccino.