1741. Gilze 11 km

1741. Gilze 11 km
Tijdens deze gemakkelijke en bosrijke wandeling, wandelt u eerst naar de buurtschap Bolberg en via een mooie bomenlaan komt u in de Chaamse Bossen.  U passeert eerst een mooi langgerekt ven en dan komt u bij een zitbank aan het grote ven Ossengoor, een fijne pauzeplek na 5 km lopen. Na nog een flink stuk door de bossen, wandelt u via een bomenlaan terug naar het café met fijn terras.

 

Café De Hooikar

Alphenseweg 14a

5126 PN  Gilze

Tel: 0161-451387

info@hooikar.nl

https://hooikar.nl

In het Brabantse Landschap tussen Breda, Tilburg en Baarle-Nassau ligt in Gilze vanaf het jaar 1806 het café “De Hooikar”. Sinds 1891 is familie van den Ouweland daar de trotse uitbater van.

Cafe “De Hooikar” is een ideale gelegenheid voor fietsers en wandelaars om te pauzeren tijdens hun tocht, maar ook voor de automobilist een geschikte plaats om er tussenuit te zijn.
Even een korte stop voor een kopje koffie, een praatje of een pilsje Hertog Jan uit de tap. Het Café heeft plaats voor zo’n 60 personen en is een ideale plek voor een gezellig samenkomen voorafgaand aan uw vergadering of feest.

De Hooikar beschikt over twee verschillende terrassen. Eén terras is aan de voorzijde van het café, waar u uitkijkt op het Brabantse landschap. Dit terras biedt plaats voor zo’n 35 personen.

Het terras aan de achterzijde van het café kijkt uit op de Golfbaan Weilenseind en biedt plaats voor zo’n 60 personen en deze kan eventueel worden uitgebreid naar zo’n 100 personen. Naast het terras aan de achterzijde is voor de kinderen een speelgelegenheid met een glijbaan en een zandbak.

 

 

Openingstijden:

April t/m oktober dagelijks vanaf 10.00 uur

november t/m maart dagelijks vanaf 11.00 uur, zondag vanaf 10.00 uur

gehele jaar op maandag gesloten.

Bij ons start wandeling 1741 van Wandelgids Brabant. Wij heten alle wandelaars van harte welkom!