1748. Opitter 7,4 km

1748. Opitter 7,4 km
Tijdens deze gemakkelijke wandeling, wandelt u eerst een mooi stuk langs de Itterbeek en dan een stuk langs de Zuid-Willemsvaart. Via een veldweg loopt u naar het dorp en dan verder naar de bossen van Solterheide. Na 5 km passeert u een picknickplek met banken en via een veldweg  komt u in het kasteelpark Itterdal.  Hier maakt u een rondje over avontuurlijke bruggetjes en vlonderpaden, zeker niet overslaan!

Café & Lounge Itterdal

Opitterkiezel 204b

3960 Bree

Tel: 0032-89255220

info@itterdal.be

https://www.itterdal.be

Bent u op zoek naar een gezellig plekje in Bree? Dan heeft u met Café Itterdal de zaak gevonden waar u iets kunt komen eten en/of drinken. Nancy en Martine zijn de zaakvoersters van Café Itterdal. Het is een gezellig café gelegen aan het kasteelpark ‘Itterdal’. In dit kasteelpark kunt u mooie wandelroutes verkennen, maar ook fietsen is hier zeker een mogelijkheid. Zo vindt u hier ook het fietscafé Itterdal.

U kunt hier in de zomer genieten van een mooi uitzicht, maar ook in de winter kunt u hier terecht, dankzij de gezellige lounge. Ook voor een kleine of grote honger ben je op het goede adres, terwijl u kunt genieten van een heerlijk streekbiertje of een ander drankje.

Bij Café Itterdal kunt u terecht voor een heerlijke lounge sfeer. Jong en oud zijn meer dan welkom op deze locatie, want er zijn  in totaal zo’n 50-60-tal zitplaatsen. Er is ook een buitenterras, waar u in de zomer van kunt genieten. De zaak is rolstoelvriendelijk en betalingen kunnen gebeuren via cash, bankcontact (pinnen), of via de QR-code bestellen en afrekenen via iDeal.

In de omgeving kunt u prachtige wandelingen maken. Bij ons start wandeling 938 en 1748 van Wandelgids Limburg en tijdens wandeling 1560. Tongerlo, passeert u ons terras voor een pauze. Wij heten alle wandelaars van harte welkom!

Openingstijden:

Van 01/03 tot 30/09 maandag t/m zaterdag vanaf 11.30 uur, zondag vanaf 10.00 uur, dinsdag gesloten.

Van 01/10 tot 28/02 woensdag t/m zaterdag vanaf 11.30 uur, zondag vanaf 10.00 uur, maandag en dinsdag gesloten.

Doorheen het jaar kan u bij Café Itterdal verschillende evenementen terugvinden. Kijk op onze site.