1749. Bingelrade 11,3 km

1749. Bingelrade 11,3 km
Tijdens deze gemakkelijke en grensoverschrijdende wandeling, wandelt u eerst via een voetpad naar de buurtschap Viel en via leuke paadjes loopt u naar de rand van Doenrade. Via een veldweg, met mooi uitzicht, daalt u af naar het Duitse dorpje Hillensberg en via rustige weggetjes wandelt u naar het Duitse plaatsje Wehr. U struint een flink stuk langs de Rodebach en via een fijn voetpad komt u in het dorpje Jabeek.  U volgt een mooi hol bospad en via een gemakkelijk voetpad komt u weer bij het terras van  de Coffee Corner Uit de Kunst. U kunt ook starten bij de kerk van Wehr en dan fijn pauzeren bij de Coffee Corner, start dan bij punt 4.

 

Coffee Corner Uit de Kunst

Dorpsstraat 99

6456 AB  Bingelrade

Tel; 06-15381143

info@uitdekunstbeekdaelen.nl

https://uitdekunstbeekdaelen.nl

 

Bij Uit de Kunst vind je verrassende kunst en mooie exposities. Daarnaast kun je ook deelnemen aan verschillende interessante, spannende en leuke activiteiten.

Even pauzeren tijdens één van de vele fiets- en wandelroutes in de buurt? Kom even genieten van een koude of warme hap en drankje in onze gezellige horeca gelegenheid; Coffee corner Uit de Kunst.  Geniet van een lekkere tosti of toch een soepje? Proef onze heerlijke verse Limburgse vlaai!  Kortom, de culturele hot spot van Beekdaelen waar altijd wel iets te doen is.

Zelf exposeren of de ruimte huren voor je bedrijf, vereniging of je eigen workshop? Kijk op onze website.

In de omgeving kunt u mooie wandelingen maken. Bij ons start of pauzeert wandeling 1749 van Wandelgids Zuid-Limburg. Wij heten alle wandelaars van harte welkom!

 

Openingstijden:

Dagelijks van 11.00 tot 17.00 uur,

Maandag en dinsdag gesloten.

Galerie Uit de Kunst is meer dan een galerie. De ruimte wordt ook verhuurd voor vergaderingen, huiskamerconcerten, workshops en vele andere activiteiten.