1755. Oudsbergen 9,3 km

1755. Oudsbergen 9,3 km
Tijdens deze gemakkelijke en bosrijke wandeling, wandelt u via leuke voetpaadjes naar het dal van de Kleinebeek en struint u geruime tijd door de bossen, langs fraaie bosvennen, langs houten doorgangen en over smalle bruggetjes. Na 4,5 km lopen passeert u een picknickbank om te pauzeren.  U doorkruist tweemaal een stukje van het dorp en via bospaden loopt u terug naar de bistro en ijssalon met vers gemaakt ijs. Er is ook een leuke winkel met streekproducten.

 

Bistro en IJssalon Tievis

Groenstraat 11

3660 Oudsbergen

Tel: 0032-89854176

info@tievishoeve.be

https://www.tievis.be

Als je het ideale startpunt zoekt om een wandeling of fietstocht te maken op de ‘boerenbuiten’, dan heb je ze bij deze gevonden.

Onze Tievishoeve ligt pal op het Limburgse idyllische fietsroutenetwerk tussen knooppunt 39 en 70. Daarnaast maakt onze hoeve deel uit van de National Park Trail, een wandelroute van maar liefst 110km die je de mooiste plekken van Limburg laat zien. Volledig uitwandelen of een stukje daarvan? Dat kies je natuurlijk helemaal zelf.

Geniet ’s ochtends van een stevig boerderij ontbijt op onze hoeve, trek er nadien met de fiets op uit. En als je ’s namiddags een “goestingske” hebt, is er altijd een lekker ijsje of verse pannenkoek te verkrijgen. En heb je iets lekkers geproefd in onze bistro? Dan is de kans groot dat je de producten mee naar huis kan nemen uit onze hoevewinkel. En de wagen, die laat je gerust achter op onze parking.

Ons huisgemaakt hoeve ijs vind je niet alleen terug per liter, soms mag het ook al eens iets anders zijn. Daarom maken we de lekkerste ambachtelijke ijstaarten en ijsdesserts.

 

Openingstijden:

Maandag t/m vrijdag van 11.00 tot 18.00 uur

zaterdag en zondag van 09.00 tot 18.00 uur

woensdag en donderdag gesloten.

Ontdek onze heerlijke zoete gerechten of hartelijke boerenkost. Dit alles zetten we op tafel met onze voorliefde voor Limburgse streekproducten.