1756. Urmond – Obbicht 9,3 km

1756. Urmond - Obbicht 9,3 km
Tijdens deze gemakkelijke en waterrijke wandeling, wandelt u eerst over een prachtig voetpad langs de Maas, naar het dorp Berg aan de Maas. Dan struint u geruime tijd langs de Maas door de beemden, waar ook Konikpaarden en Gallowayrunderen grazen.  U loopt Obbicht binnen en passeert een picknickbank voor een pauze.  U volgt een leuk voetpad en dan wandelt u geruime tijd terug over het trekpad langs het Julianakanaal.  Tip: U kunt ook starten in Obbicht en dan fijn pauzeren bij Knus, start dan bij punt 3.  

 

Knus

Hoolstraat 3

6129 CK  Urmond

Tel: 06-50438466

nicolbieknus@gmail.com

Facebook

Midden in de oude straatjes van Urmond ligt Knus. Zodra u het winkeltje binnen stapt, weet u waarom het Knus heet. U proeft meteen een huiselijke sfeer waar u zich op uw gemak voelt. In het winkeltje zijn speltbrood en banket, losse thee, streekproducten, koffie-thee-ijsjes verkrijgbaar.

In de knusse lunchroom zijn binnen 8 zitplaatsen en op het overdekte terras buiten nog een 14 plaatsen. Voor binnen is reserveren aan te raden.  Wij serveren huisgemaakte soep, kippenragout, broodplankje, tosti etc. Tijdens of na een wandeling kunt u op ons terras genieten van een heerlijke kop koffie met eigen gebakken vlaai.  Of proef een een van onze vele theesoorten.

In de omgeving kunt u prachtige wandelingen maken. Bij ons start wandeling 819, 1182 en 1756 van Wandelgids Zuid-Limburg. Wij heten alle wandelaars van harte welkom!

 

Openingstijden:

Donderdag en vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur

zaterdag van 08.00 tot 16.00 uur.