1757. Eindhoven 9,5 km

1757. Eindhoven 9,5 km
Tijdens deze gemakkelijke en bosrijke wandeling, wandelt u eerst een stukje door het bos en voorbij een villawijk bereikt u de Karpendonkse Plas.  U loopt door de bossen naar de Dommel en dan loopt u door het mooie kasteelpark van Kasteel Eckart.  U struint geruime tijd over graspaden langs de Dommel en dan loopt u aan de andere zijde van de Karpendonkse Plas.  Voorbij de vijver IJzeren Man wandelt u over leuke bospaadjes naar het Wasven en dan komt u bij het terras van de gasterij.  Onderweg staan enkele zitbanken.

 

Gasterij Het Wasven

Celebeslaan 30

5641 AG Eindhoven

Tel: 040-7870707

gasterij@wasven.nl

https://wasven.nl

Wij zijn het Wasven. Groen in alles wat we doen. Wij zijn duurzaam. Een stukje puur natuur in Eindhoven. Dat we samen met vrijwilligers, medewerkers en deelnemers op een unieke manier beheren. Met focus op een duurzame, groene toekomst.

Wij zijn zorg. Iedereen kan groen doen en bijdragen aan het Wasven. Als bezoeker of vrijwilliger. Maar ook mensen met een beperking bieden wij een zinvolle kans. Wees jezelf bij ons, groei en ontdek je talent.

Wij zijn puur. Kom genieten van onze eerlijke producten. Lokaal en zonder onnodige toevoegingen. Dat weten we zeker, want we verbouwen en verwerken ze zelf. Onze eigen, pure en (h)eerlijke producten. En dat proef je.

Dit doen we samen. Het zit in onze natuur! Het Wasven is een plek om op verhaal te komen. Strijk neer in de gasterij of op het terras na een wandeling, spreek af met vriendinnen of kom samen voor een feest of zakelijke ontmoeting. Geniet van het groen, proef onze biologische gerechten en maak kennis met enthousiaste deelnemers.

 

Openingstijden:

Dinsdag t/m zondag van 10.00 tot 17.00 uur.

In onze boerderij zitten een ambachtelijke bakkerij en koffiebranderij. De producten worden lokaal en zonder toevoegingen geproduceerd en hebben het gouden Green Key keurmerk. We stemmen ons aanbod af op de seizoenen en feestdagen. Ons brood, banket en onze koffie is te koop in de winkel en we leveren aan horeca en bedrijven.