1760. Kerkrade (Mijnroute) 5 km

1760. Kerkrade (Mijnroute) 5 km
Tijdens deze heuvelachtige wandeling door de voormalige mijnstreek, wandelt u via voetpaden naar de mijnschacht Nulland, die u op woensdagmorgen kunt bezoeken. Via verrassende paadjes bereikt u het Discovery Museum, dat zeker een bezoekje waard is. Via een trappenpad komt u bij de Mariakapel Hambos en dan struint u geruime tijd over leuke bospaadjes. U klimt omhoog naar een sportcentrum en even later bent u weer in het centrum waar een fijn terras is.  Kijk goed naar de openingstijden van de schacht en museum.

De Wieëtsjaf

Markt 47

6461 ED  Kerkrade

Tel: 045-8888542

info@wieetsjaf.nl

https://www.wieetsjaf.nl

Midden in het centrum van Kerkrade ligt aan de gezellige markt De Wiëtsjaf. Zodra u het restaurant binnen stapt, proeft u een huiselijke sfeer waar u zich meteen op uw gemak voelt. Het cafégedeelte is een plek waar jong en oud zich treft onder het genot van een goed glas bier. Wij beschikken ook over een walkinn fridge, een koelcel met vele soorten speciaalbieren en wijnen.

Tijdens of na een flinke wandeling kunt u op ons terras genieten van een heerlijke kop koffie met zelfgebakken taart of Limburgse vlaai. Er is een groot assortiment aan bieren en andere dranken.  Een kleine hap, lunch of avond eten kan met onze gevarieerde menukaart. Ons vriendelijk en enthousiast team staat voor u klaar.

In de omgeving kunt u prachtige wandelingen maken. Bij ons start wandeling 1723 van Wandelgids Zuid-Limburg. Wij heten alle wandelaars van harte welkom!

Openingstijden:

Maandag vanaf 12.00 uur, dinsdag t/m donderdag vanaf 11.00 uur, vrijdag en zaterdag vanaf 10.00 uur, zondag vanaf 11.00 uur.

Onze keuken is dagelijks geopend van 12.00 – 20.00 uur.