1766. Goirle 10,5 km

1766. Goirle 10,5 km
Tijdens deze gemakkelijke boswandeling, struint u geruime tijd langs de meanderende Roovertsche Leij en in de buurtschap Gorp passeert u een mooie boerderij en het Kasteeltje Van Gorp. Ook staat hier een zitbank om te pauzeren.  U passeert een ronde bosvijver en dan wandelt u weer een mooi stuk langs de beek.  U passeert een fusilladeplaats en dan loopt u door de bossen terug naar het ruime terras.

 

Eet- en Drinkerij De Roovertsche Leij

Gorps Baantje 1

5051 PX  Goirle

Tel: 013-5774300

info@roovertscheleij.nl

https://roovertscheleij.nl

Een unieke plek, centraal gelegen in een prachtig natuurlandschap. Vanuit hier begint uw ontdekkingstocht door ongerepte Brabantse natuur. Te voet, te paard of met de fiets. De Roovertsche Leij vormt het startpunt van een uitgebreid fiets- en wandelroutenetwerk.

Voor en na uw tochten geniet u in ons restaurant of op ons terras van vers bereide streekgerechten en verfrissende of opwarmende drankjes. Daarnaast kunt u van onze bierkaart maar liefst acht biertjes van de tap bestellen!

Als Brabantse Natuurpoort zijn wij een centraal informatiepunt van het Brabants Landschap, te herkennen aan de vier meter hoge ijzeren sleutel aan de ingang van ons terrein. Eet- en Drinkerij De Roovertsche Leij vormt voor u hét startpunt om de omliggende natuur te ontdekken. Uw auto parkeert u op ons ruime parkeerterrein met maar liefst 125 plaatsen. Vervolgens gaat u te voet of per fiets verder. De Natuurpoort vormt namelijk het startpunt van een uitgebreid fiets- en wandelroutenetwerk. Prachtige routes door bos, langs heidevelden, weilanden en natte natuur zoals vennen en beekjes. Een landschappelijke gevarieerdheid die natuurliefhebbers zeker zal bevallen.

 

Openingstijden:

Dinsdag t/m zondag vanaf 09.00 uur.

Naast onze daghoreca bieden wij 4 heerlijke B&B kamers aan: twee 2-persoonskamers en twee familiekamers (max. 4 personen).