1768. Mechelen 8,7 km

1768. Mechelen 8,7 km
Tijdens deze heuvelachtige wandeling rond het Geuldal, wandelt u eerst via een voetpad naar de buurtschap Elzet en dan klimt u omhoog door het Elzetterbos. Via een panoramisch voetpad bereikt u het terras van de Rozenhof en dan daalt u af naar de Geul. U passeert de nog werkende Volmolen en dan struint u geruime tijd door de weilanden, langs de meanderende Geul, met talloze draaihekjes.  Via een voetpad komt u weer bij het mooie terras.  Na veel regenval kan het in het Geuldal flink drassig zijn.

 

B&B – Wandelcafé Hof van Kleeberg

Bommerigerweg 10
6281 BS Mechelen
M: 06-86 633 356

info@hofvankleeberg.nl

https://www.hofvankleeberg.nl

In het sprookjesachtige Mechelen, tussen de weilanden met grazende koeien, ligt Hof van Kleeberg. Een oude boerderij die Erik en Margreet hebben omgetoverd tot een unieke Bed and Breakfast.

Wij bieden 14 sfeervolle slaapkamers, een prachtige tuin, veilige fietskelder en een waanzinnig uitzicht over de Geuldal. In de voormalige stal kunt u genieten van een heerlijk ontbijt.

De uitzonderlijk mooie ligging van de Hof van Kleeberg garandeert u een heerlijk en rustig verblijf middenin de natuur. Ver van doorgaande wegen en drukte. U verblijft in een sfeervolle boerenhoeve te midden van begraasde weiden en boomgaarden met vrij uitzicht op de mooie Geulvallei. De Hof is onderdeel van het eeuwenoude gehucht Kleeberg gelegen vlakbij het gezellige dorpje Mechelen (Zuid-Limburg).

Tijdens of na een flinke wandeling kunt u op ons terras genieten van een heerlijke kop koffie met Limburgse vlaai. Voor de kleine trek is er keus uit een borrelplank, tosti of bitterballen.

 

Openingstijden café:

Van Pasen t/m herfstvakantie van 11.00 tot 18.00 uur.

De uitzonderlijk mooie ligging van de Hof van Kleeberg garandeert u een heerlijk en rustig verblijf middenin de natuur. Ver van doorgaande wegen en drukte.

Wij heten alle wandelaars van harte welkom!