1769. Hilleshagen – Vijlen 7,2 km

1769. Hilleshagen - Vijlen 7,2 km
Tijdens deze heuvelachtige wandeling, klimt u via een graspad omhoog en wandelt u via veldwegen naar het bergdorp Vijlen, waar u kunt pauzeren bij de Vijlerhof. U daalt af naar de buurtschap Melleschet en dan klimt u omhoog naar de bosrand van het Elzetterbos.  U daalt af naar de buurtschap Rott en via veldwegen loopt u naar de buurtschap Hilleshagen.  Onderweg heeft u enkele fraaie uitzichten op de heuvels.  

 

Varkenshoederij Kuusj

Hilleshagerweg 47a

6281 AD  Mechelen

Tel: 06-18957056

 info@devarkenshoederij.nl

https://devarkenshoederij.nl

Anno 2016 zijn we gestart met het verwezenlijken van onze droom. Want kuusje (varkens op z’n Limburgs) horen te leven in natuurlijke vrijheid.

Van oudsher speelt het varken een belangrijke rol in een gezond ecosysteem. nBij ‘De Varkenshoederij’ proberen we hier terug gebruik van te maken. Al onze Kuusje hebben jaarrond de beschikking over verschillende percelen zoals akkers en weides. Zo leven zij in natuurlijke vrijheid.

Daarnaast geven wij dagbesteding aan jongeren. Op deze manier kunnen wij het stukje vrijheid doortrekken naar de maatschappij.

Wij heten je van harte welkom in onze Proeftent!  Op onze locatie in Mechelen bevindt zich een (overdekt) terras waar je geniet van een (h)eerlijk hapje en drankje! In onze buitenkeuken worden de lekkerste lunchgerechten bereid waarbij onze eigen producten en die van lokale streekproducenten centraal staan. Een plek waar je geniet van het bloeiende heuvellandschap, de scharrelende Kuusje en de rust om je heen.

 

Openingstijden:

Zaterdag en zondag van 10.00 tot 16.00 uur.

Bij ons starten en pauzeren wandelroutes van Wandelgids Zuid-Limburg. Wij heten alle wandelaars van harte welkom op ons terras!

Breng spontaan een bezoekje of combineer het met een van onze arrangementen!