1771. Kerkrade 8,6 km

1771. Kerkrade 8,6 km
Tijdens deze heuvelachtige wandeling, wandelt u eerst omlaag naar het stuwmeer Cranenweyer en via leuke bospaadjes komt u bij het mooie Kasteel Erenstein. U loopt door het mooie Stadspark omhoog langs vijvers en een dierenweide en dan komt u in het centrum op de Markt bij de Herbergier waar u boven heerlijk kunt pauzeren. U wandelt naar het Discovery Museum en dan loopt u, langs de meanderende Anstelerbeek, door de bossen. U komt in het kasteelpark Erenstein en via een bospad klimt u flink omhoog. Via een prachtig voetpad daalt u af naar het startpunt. U kunt ook starten op de Markt bij de Herbergier, start dan bij punt 4.

 

Restaurant de Herbergier

Markt 53

6461 ED Kerkrade

Tel: 045-2078377

kerkrade@restaurantdeherbergier.nl

https://restaurantdeherbergier.nl/kerkrade

In dit fantastische gerenoveerde pand midden in het bruisende centrum van Kerkrade is de Herbergier Kerkrade gevestigd. Een heerlijke vers bereide lunch, lekker uitgebreid dineren, even snel een kopje koffie met huisgemaakte appeltaart of lekker borrelen na een mooie wandeling door ons prachtige wandelgebied… bij de Herbergier kan het allemaal!

Wij bieden een ruime keuze aan ambachtelijk en met liefde bereide gerechten tegen een vriendelijke prijs.  Al onze gerechten worden vers bereid door onze ervaren koks en onze gastvrije dames en heren van de bediening doen niets liever dan u laten genieten van al het lekkers dat we te bieden hebben in een fijne en ongedwongen sfeer.

Iets te vieren? Ook dan kan je terecht bij de Herbergier. Voor zowel grote als kleine gezelschappen, bieden wij diverse mogelijkheden. Zie onze arrangementen voor een indruk van ons aanbod.

In de omgeving kunt u mooie wandelingen maken. Bij ons start en pauzeert wandeling 1771 van Wandelgids Zuid-Limburg. Wij heten alle wandelaars van harte welkom!

 

Openingstijden:

Woensdag t/m zondag van 11.00 tot 21.00 uur.

Wij houden van lekker eten & drinken, fijne mensen en gezelligheid. U ook? Kom dan snel eens langs!