1773. Duizel 8 km

1773. Duizel 8 km
Tijdens deze gemakkelijke en bosrijke wandeling, wandelt u eerst langs de Kleine Beerze en dan loopt u door de bossen.  U passeert wat bedrijven en dan volgt u een leuk voetpaadje langs het water.  U struint geruime tijd door een prachtig natuurgebied en passeert na 4,7 km een zitbank om te pauzeren.   U wandelt verder door het natuurgebied Ecozone langs een fraai ven en via bospaden loopt u terug naar het mooie terras aan het water.  

 

Woonpark Lunet, restaurant De Donksebergen

Berkvenseweg 2

5525 KD  Duizel

Tel: 088-5519276

https://lunet.nl

Aan de rand van het dorp Duizel, omzoomd door een mooie vijver en prachtige bossen, ligt woonpark De Donksebergen als een oase van rust in een dorp. Het woonpark kenmerkt zich door eeuwenoude eiken, lange rustieke lanen en weidse weilanden waar koeien grazen en lama’s voorbijgangers argwanend volgen met hun ogen.

Vooral wandelaars en fietsers zijn geregeld te gast. En als je even wilt uitrusten, kan dat ook. In café-restaurant De Donksebergen of op het terras is het heerlijk ontspannen. Een ontmoetingsplek pur sang.

Na een flinke wandeling kunt u op ons terras genieten van een heerlijke kop koffie of een lekker lunchgerecht. Proef onze heerlijke soep.

In de omgeving kunt u prachtige wandelingen maken. Bij ons start wandeling 1773 van Wandelgids Brabant. Wij heten alle wandelaars van harte welkom!

 

Openingstijden:

Elke werkdag van 09:00-21:00 en in de weekenden van 10:00-17:00.