1775. Meerssen Familiespeurtocht 4,8 km

1775. Meerssen Familiespeurtocht 4,8 km
Tijdens deze gemakkelijke en leuke familiespeurtocht, wandelt u eerst een mooi stuk langs de meanderende Kleine Geul en dan komt u in Meerssen bij de prachtige Basiliek die u kunt bezoeken. U loopt door het Proosdijpark langs een mooie vijver en dan volgt u een kronkelend bospaadje langs de Geul. Via fijne grindpaden langs sportvelden loopt u terug naar de ijssalon met terras.  Ook zonder de speurtocht is het een leuk rondje om te wandelen.

 

IJssalon No. 97

Tussen de Bruggen 97

6231 CB  Meerssen

https://creamery-group.com/index.php/meerssen

Onze IJSsalon Nº 97 (Visser Creamery Meerssen ) bevindt zich de rand van de Geulvallei.  Meerssen staat ook wel bekend om de mooie fiets- en wandelroutes. Nº 97 verbindt diversen routes van Meerssen naar Maastricht en Valkenburg. Genieten van een heerlijke IJScoupe of kop koffie met wat lekkers? Dan ben je op dit plekje aan het juiste adres!

Tijdens of na een wandeling kunt u op ons terras genieten van een heerlijke kop koffie of een lekker ijs.  “Verwacht het onverwachte”, ga met ons mee in deze chocolade belevenis met “Visser Chocolade”! Nº 97 kun je diversen voorverpakte chocolade kopen van Visser Chocolade.

Bij ons start wandeling 1699 van Wandelgids Zuid-Limburg. Wij heten alle wandelaars van harte welkom!

 

Openingstijden:

Dinsdag t/m vrijdag vanaf 12.00 uur, zaterdag vanaf 11.00 uur, zondag vanaf 12.00 uur.

Thuis genieten van een heerlijk verse stroopwafel? Je vind ze in onze winkel.