1778. Jabeek 9,8 km

1778. Jabeek 9,8 km
Tijdens deze gemakkelijke en grensoverschrijdende wandeling, wandelt u eerst over graspaden langs de Roode Beek, naar de Etzenrather Mühle en dan loopt u door het mooie kasteelpark van het Etzenrather Haus.  Via een prachtige fietsbrug en een veldweg komt u in Schinveld en via voetpaden loopt u naar het Duitse plaatsje Mindergangelt. U struint geruime tijd door de bossen rond het Wildpark Gangelt en via een prachtig voetpad wandelt u terug naar Jabeek waar een fijn terras is.  Langs de Roode Beek kan in de zomer hoog gras staan, dat in de voormiddag nat kan zijn, draag dan hoge schoenen. 

 

Brasserie De Maar

Maar 2

6454 AM Jabeek

Tel: 046-7810007

info@brasseriedemaar.nl

https://www.brasseriedemaar.nl

Wij bieden lekker eten in onze gezellige brasserie en hebben tevens een knusse tuin waar het goed vertoeven is tijdens de zomermaanden. Er is doorgaans genoeg leven in de brouwerij, want wij werken namelijk samen met de lokale brouwerij waar al sinds 2003 een variatie aan lekkere bieren op basis van natuurlijke ingrediënten gebrouwen wordt! En we schenken heerlijke lokale ‘Saint Remi’ wijn uit de wijnstreek in ons eigen Limburgse Meerssen.

Onze brasserie en brouwerij is gevestigd in een gerestaureerde boerderij middenin Jabeek, achter de kerk. Ideale plek om je wandeling of fietstocht door Beekdaelen te beginnen, pauzeren of eindigen.

Bij ons kun je terecht voor lunch, borrel, koffie en vlaai, diner of een smakelijke high tea. Ook denken we graag mee voor een op maat gemaakt menu voor grotere groepen of een personeelsfeest.

Zoek je een plek om een event of feestje te organiseren, ook dan ben je bij ons aan het juiste adres! Laat uw gegevens achter, dan nemen wij contact met u op voor een vrijblijvende kennismaking waarin de mogelijkheden zullen bespreken.

 

Openingstijden:

Vrijdag t/m zondag van 11.00 tot 20.00 uur.

Bij ‘Brasserie De Maar’ komt het vers gebrouwen bier van de Brouwerij rechtstreeks uit de tap

Bij ons start wandeling 1778 van Wandelgids Zuid-Limburg.

Wij heten alle wandelaars van harte welkom!