1780. Landgraaf 10,7 km

1780. Landgraaf 10,7 km
Tijdens deze heuvelachtige en toch wel pittige wandeling, wandelt u over leuke bospaadjes naar de Sibelcogroeve en dan bereikt u het uitkijkplatvorm met prachtig uitzicht op het meer.  U loopt even door de buurtschap Heerlerheide en dan struint u geruime tijd heuvel op en heuvel af over de Brunssummerheide.  U passeert het monument van Nicky Verstappen en via bospaadjes en voetpaden loopt u terug naar de lunchroom met terras. Onderweg staan enkele zitbanken. In het winkelcentrum zijn leuke winkels.  

 

Lunchroom Ut Sonneklukske

Vivaldipassage 13

6371 LL Landgraaf

Tel: 045-5333460

info@sonneklukske.nl

https://sonneklukske.nl

In Landgraaf ligt in het winkelcentrum Op de Kamp Lunchroom Ut Sonneklukske. Bezoek ons terras voor een overheerlijk ijsje, koffie of lunch. Maar ook voor een ontbijt, een heerlijke schnitzel, soep, chili con carne, wafel of pannenkoek ben je bij Ut Sonneklukske aan het juiste adres. Wil je een vrijgezellenfeest, baby shower of gender reveal houden bel ons voor de mogelijkheden!

Ut Sonneklukske bereidt alle salades op ambachtelijke wijze, alle gerechten worden vers bereidt. Onze omeletten en uitsmijters zijn in de weide omtrek bekend. De eieren kopen wij in bij lokale eierboeren. Pannenkoek? Dan zeg je; Ut Sonneklukske Landgraaf. Al jaren bekent om de lekkerste Pannenkoeken. Zin in een Tosti? Welke varianten heb je al allemaal geproefd? Bolognese, Spiegelei of zigeunersaus? Probeer ze allemaal..

U kunt bij ons ook genieten van een heerlijk ontbijt of lekkere ijscoupes. Wij serveren ook diverse soorten speciaalbieren.

In de omgeving kunt u prachtige wandelingen maken. Bij ons start wandeling 1780 van Wandelgids Zuid-Limburg. Wij heten alle wandelaars van harte welkom!

 

Openingstijden:

Maandag van 11.00 tot 18.00 uur, dinsdag t/m zaterdag van 09.30 tot 18.00 uur, zondag gesloten.

Diner of grote honger? Kijk dan eens op onze site naar de dinerkaart.