1781. Chaam 12,7 km

1781. Chaam 12,7 km
Tijdens deze gemakkelijke en afwisselende wandeling, wandelt u eerst naar de Molenromp De Goede Verwachting en dan volgt u een graspad door het dal van de Broeksche Beek. Via leuke bospaadjes loopt u naar de Strijbeekse Heide en passeert u het prachtige Langven.  Via graspaadjes en een rustig weggetje loopt u terug naar het dorp. Onderweg staan enkele zitbanken.

 

Bakkerij Van Gils

Brouwerij 21

4861 SN Chaam

Tel; 0161-491229

info@bakkerijvangils.nl

https://www.bakkerijvangils.nl

Sinds 1996 zijn wij, Léon en Yvonne van Gils, de trotse eigenaren van Bakkerij van Gils. Met veel kennis en passie bereiden wij de lekkerste broden en banketproducten. Naast onze bakkerij hebben wij ook een gezellige lunchroom en een heerlijk buitenterras. Alle bestelde producten in onze webshop kunt u ophalen in onze winkel of, wanneer u binnen ons bezorggebied valt, laten bezorgen.

Onze winkel is uitgebreid met een lunchroom en een gezellig terras. Zo kunnen wij dagelijks kunnen onze winkelklanten en gasten verblijden met de beste verse lekkernijen en met onze Brabantse gastvrijheid! Tijdens of na een flinke wandeling kunt u op ons terras genieten van een heerlijke kop koffie met vlaai of een lekker koud drankje.

Sinds 2015 hebben we een aparte, glutenvrije bakkerij opgezet wegens de coeliakie-diagnose van Yvonne in 2013.
Juist het feit dat wij al 20 jaar ervaring hebben in een glutenvolle bakkerij, maakt dat we onze glutenvrije producten net zo vers en smaakvol willen maken als de glutenvolle producten. Onze bakkers zijn erg kritisch en gaan alleen voor een 100% goed product!

 

Openingstijden:

Maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 18.00 uur, zaterdag van 07.00 tot 17.00 uur, zondag gesloten.

In de omgeving kunt u prachtige wandelingen maken. Bij ons start wandeling 1781 van Wandelgids Brabant. Wij heten alle wandelaars van harte welkom!