1782. Nederweert-Eind 9 km

1782. Nederweert-Eind 9 km
Tijdens deze gemakkelijke bos- en waterrijke wandeling, wandelt u eerst over leuke bospaadjes, door natuurgebied De Houtsberg, langs enkele vennen en dan loopt u langs het ven Kwegt.  U duikt het natuurgebied Sarsven en de Banen binnen en via graspaadjes en bospaadjes loopt u naar de kijkhut met mooi uitzicht op het Sarsven.  Na zeer langdurige regenval is de route af te raden, tenzij u met laarzen loopt.  U kunt ook starten op de wandelparkeerplaats Kwegt en dan fijn pauzeren bij het terras Mildershoof.

 

Mildershoof

Banendijk 4

6034 SV  Nederweert-Eind

Tel; 06-83248389

anton@mildershoof.nl

https://www.mildershoof.nl

U bent van harte welkom bij Mildershoof! Onze winkel en terras zijn gelegen naast ons landbouwbedrijf in het Midden-Limburgse Nederweert, nabij het prachtige natuurgebied Sarsven en De Banen. In de winkel zijn onze kazen en daarnaast ook zuivel, rundvlees, eieren,  van onze eigen boerderij verkrijgbaar. Het assortiment is nog aangevuld met aanverwante producten uit de streek.

Op ons terras kunt u even heerlijk bijkomen van een fietstocht of wandelroute door de omgeving of het natuurgebied Sarsven en De Banen. Terwijl u geniet van een heerlijk kaasplankje of andere versnaperingen uit ons assortiment, grazen de koeien om u heen en dollen de kinderen in het gras.

Dat is echt hieërlik Limburgs genieten!

Wij maken ook kaasplanken voor bij u thuis (voor feesten en partijen) en cadeaupakketten van klein tot groot. Neem vrijblijvend contact met ons op, wij informeren u graag over de mogelijkheden.

 

Openingstijden:

Maandag gesloten

Dinsdag 10.00 – 17.30

Woensdag 10.00 – 17.30

Donderdag 10.00 – 17.30

Vrijdag 10.00 – 17.30

Zaterdag 09.00 – 17.00

Zondag gesloten (soms geopend, dit wordt gedeeld op social media van Mildershoof (facebook en instagram)