1783. Linne 7,3 km

1783. Linne 7,3 km
Tijdens deze gemakkelijke en waterrijke wandeling, wandelt u eerst door natuurgebied Linnerweerd en dan struint u over avontuurlijke bospaadjes door het dal van de Vlootbeek.  Via een rustige grindweg loopt u naar de Maas en passeert u de stuw.  Via een prachtig graspad langs de Maas loopt u terug naar het fraaie terras. Onderweg staan enkele zitbanken.  Bij de brasserie starten ook wandeling 331 en 1428.

 

Brasserie Lus

Schoorweg 1

6067 BE Linne

Tel; 0475-468585

info@brasserielus.nl

https://brasserielus.nl

Op een prachtige plek aan de lus van de Maas ligt Brasserie Lus. Kom langs voor een uitgebreid diner, smakelijke lunch of een kopje koffie met huisgemaakte vlaai. Wil je zeker zijn van een tafeltje? Maak dan gebruik van de reserveerbutton op onze site.

Hier kijk je ver weg naar de overkant van de Maas. Als je goed oplet zie je achter
de bomen de skyline van Roermond en de kerken van Heel en Beegden.
Een stukje ongerept Limburg.

Tijdens of na een flinke wandeling kunt u op ons terras genieten van een heerlijke kop koffie met vlaai of een lekker koud biertje.  Onze lunch- en dinerkaart biedt volop keuze aan heerlijke gerechten.

In de omgeving kunt u prachtige wandelingen maken. Bij ons start wandeling 331, 1428 en 1783 van Wandelgids Limburg. Wij heten alle wandelaars van harte welkom!

 

Openingstijden:

Dagelijks vanaf 11.00 uur,

dinsdag gesloten.

Met gepaste trots mogen wij vermelden dat we door lezers en volgers van Chapeau en L1 zijn uitgeroepen tot Terras van het jaar 2024 Limburg!