1784. Sint Odiliënberg 10 km

1784. Sint Odiliënberg 10 km
Tijdens deze gemakkelijke en bosrijke wandeling, wandelt u via veldwegen naar het kasteelpark van Kasteel Aerwinkel, waar een mooie tuin is aangelegd en voorbij het kasteel struint u geruime tijd over een prachtig paadje langs de Vlootbeek, door het Munnichsbos. Na nog een stuk door de bossen wandelt u langs de sportvelden terug naar het dorp. In juni/juli bloeien er op de velden, duizenden klaprozen en blauwe korenbloemen.  Aan het einde is een terras waar ook ijs verkrijgbaar is.

 

Cafetaria Biej de Meule

Molenweg 18

6077 BC Sint Odiliënberg

Tel: 0475-741867

rob@biejdemeule.nl

https://www.biejdemeule.nl

Vlak bij de korenmolen van verbeek ligt cafetaria Biej de Meule. Zodra u de zaak binnen stapt proeft u een huiselijke sfeer waar u zich meteen op uw gemak voelt. Een vriendelijke bediening maakt het plaatje compleet. Het is een plek waar jong en oud zich treft onder het genot van een lekker gerecht of een heerlijk ijs.

Tijdens of na een wandeling kunt u op ons terras genieten van een lekker drankje en u bent welkom aan onze ijsbar met diverse ijssoorten.  Onze menukaart biedt een ruime keuze aan heerlijke vers bereide gerechten. Proef eens onze zelfgemaakte shaslick.

U kunt bij ons ook online bestellen en afhalen. Op onze site vindt u alle gerechten en dranken.

In de omgeving kunt u prachtige wandelingen maken. Bij ons start wandeling 1784 van Wandelgids Limburg.  Wij heten alle wandelaars van harte welkom!

 

Openingstijden:

Zie website:  https://www.biejdemeule.nl/contact

Verwen u zelf en kom genieten bij cafetaria Biej de Meule!

Wij staan voor kwaliteit!