1792. Kerkrade 6,5 km

1792. Kerkrade 6,5 km
Tijdens deze heuvelachtige wandeling met aan het eind een pittige trap struint u geruime tijd over leuke bospaadjes door het Strijthagerbeekdal en u passeert prachtige vijvers. U passeert de Strijthagermolen en Kasteel Strijthagen met diverse kunstwerken en dan klimt u via een trappenpad van 500 treden naar de top van de Wilhelminaberg bij Snowworld. Hier heeft u rondom een schitterend uitzicht.  U daalt zigzaggend via grindpaden de heuvel af en dan passeert u nog enkele kolenwagens uit de tijd van de mijnbouw. Aan het eind is een fijn terras.  Voor de hoge trap en afdaling dient u wel enige conditie te hebben maar het is de moeite waard

 

IJssalon trentino – Florence

Oude Tunnelweg 2a

6467 EM  Kerkrade

ijssalontrentinoflorence@gmail.com

https://ijssalontrentinoflorence.nl

Nabij het prachtige Strijthegerbeekdal ligt aan een gezellig pleintje IJssalon Trentino – Florence. Zodra u de zaak binnen stapt trekt de ijsvitrine uw aandacht met de vele soorten ijs.

Geniet van onze specialiteiten zoals  ijscoupes, wafel met aardbeien, ijs en slagroom, banana split, ijstapas  en ijskoffie. Bekijk eens onze mooie ijscreaties.  Na een flinke wandeling kunt u fijn op ons terras nagenieten, ook voor gewoon een kopje koffie of een lekker koud speciaalbiertje. Ons vriendelijke jonge team staat dagelijks voor u klaar.

In de omgeving kunt u mooie wandelingen maken. Bij ons start wandeling 1792 van Wandelgids Zuid-Limburg. Wij heten alle wandelaars van harte welkom!

 

Openingstijden:

Van maart t/m oktober dagelijks vanaf 13.00 uur.

Kom genieten bij Trentino – Florence!