1806. Bergen 12,6 km

1806. Bergen 12,6 km
Tijdens deze gemakkelijke wandeling, wandelt u eerst over graspaden langs de Heukelomsebeek en dan loopt u via een weggetje naar het Natuurgebied De Maasduinen. U struint over de heide en passeert het mooie Driessenven. Na enige tijd bereikt u een picknickbank aan het Reindersmeer. Via bospaadjes loopt u terug naar de Rijksweg en via veldwegen en rustige weggetjes loopt u naar het dorp Aijen. Via weilanden loopt u terug naar Oud Bergen, waar u zeker het leuke schooltje moet bekijken.  Het laatste stuk door de weilanden is wat zwaarder lopen. Op de graspaden langs de beken kan in de zomer wat hoog gras staan.

 

De Mariaschool

Kerkstraat 15

5854 ES Bergen

Tel: 06-23578033

info@indemariaschool.nl

https://indemariaschool.nl

In het lieflijke dorpje Bergen in Noord-Limburg midden in Nationaal Park De Maasduinen vind je een verborgen parel: De Mariaschool. Kom eens langs om heerlijke koffie te drinken, afwisselende taartjes uit eigen keuken te proeven en om lekker te lunchen! In de winter kun je bij De Mariaschool terecht in de knusse koffiebar in de oude school. In de zomer gaat de speelplaats open en kun je in de zon genieten samen met de leukste mensen om je heen.

Bij De Mariaschool houden we van lekker, vers en lokaal eten & drinken. Onze menukaart biedt voor jong en oud, vega- of vleesliefhebber én de zoetekauw altijd een leuk aanbod! Bovendien hebben we ook een fijne drankjeskaart met wijnen en biertjes. Zo kun je naast eten bij ons ook heerlijk borrelen met vrienden of familie!

Ben je voor een nachtje weg op zoek naar een bijzonder plekje? Kom bij ons in onze voormalige school logeren! Onze sfeervolle, hippe vakantieappartementen voor 2 personen bieden dé plek om te relaxen middenin natuurgebied de Maasduinen. We maken je het verblijf zo aangenaam mogelijk en staan graag voor je klaar!

 

Openingstijden:

Donderdag en vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur, zondag van 11,00 tot 16.00 uur.

Oude school, nieuwe dingen. We hebben passie voor al het moois waar met liefde en respect aan gewerkt is. In ons Twinkeltje komt dit samen: een lief winkeltje met de mooiste spulletjes waar je blij van wordt!