1808. Berg en Terblijt 7,5 km

1808. Berg en Terblijt 7,5 km
Tijdens deze afwisselende wandeling met aan het begin een steile boshelling en daarna een gemakkelijke route, klimt u door het bos omhoog en heeft u een mooie blik op het Geuldal. U passeert enkele rotswoningen en in de buurtschap Geulhem steekt u de Geul over. Via voetpaden komt u bij de prachtige St. Gerlachuskerk in Houthem, die u zeker moet bezoeken en dan wandelt u door het kasteelpark van Château St. Gerlach.  U loopt door natuurgebied Ingendael en dan komt u bij het Shimanocentre, waar ook horeca ligt, om te pauzeren.  De gemakkelijke terugweg wandelt u geruime tijd langs de Geul en langs bosranden.  

 

Bike B&B Brakke Berg

Wolfdriesweg 10

6325 PM Berg en Terblijt

Tel: 043-2086016

info@brakkeberg.nl

https://brakkeberg.nl/

B&B VOOR DE WIELRENNER, MOUNTAINBIKER EN WANDELAAR

Bike B&B Brakke Berg is een kleinschalig hotel en een mekka voor wielrennen, mountainbiken, gravelbiken en wandelen, waar samen bewegen, gezondheid en gezelligheid centraal staan. Je vindt onze Bed & Breakfast in Zuid-Limburg, voor velen het mooiste fietsgebied van Nederland.

 

FIETSEN, WANDELEN EN OVERNACHTEN IN LIMBURG

Wij staan garant voor een heerlijk verblijf waarbij jij je helemaal kunt richten op je favoriete sport wielrennen , mountainbiken of wandelen. Aan alles is gedacht: een bewaakte fietsenstalling met reparatieruimte, een afspuitplaats, een stevig ontbijt, een heerlijk bed, een goede douche en een smakelijke eiwitshakes. En heb je verder nog wensen: laat het ons weten!

Bij ons start wandeling 1808 van Wandelgids Zuid-Limburg. Wandelaars zijn van harte welkom!

 

Terras geopend bij droog/mooi weer van 12.00 tot 17.00 uur.

BEN JE NIET ZO’N FIETSER OF WANDELAAR?

Geen probleem. Je kunt lekker gaan shoppen in Maastricht of Valkenburg. Of een heerlijke wandeling maken. Er is keuze genoeg.