1809. Schin op Geul (Familiespeurtocht 6,5 km

1809. Schin op Geul (Familiespeurtocht) 6,5 km
Tijdens deze leuke familiespeurtocht kunnen kinderen van de basisschool onderweg vragen beantwoorden en de ouders kunnen de antwoorden downloaden.  Via voetpaden wandelt u langs sportvelden en langs de Geul, naar de kerk van Schin op Geul en dan steekt u het Miljoenenlijntje over. U daalt een pad af en dan volgt u een mooi lang pad langs de Geul tot aan Kasteel Schaloen.  Via leuke paadjes loopt u terug naar het dorp. Ook zonder de speurtocht is het een leuk rondje om te lopen.

 

Restaurant de Herbergier

Strucht 21

6305 AE  Schin op Geul

Tel:043-4591292

info@restaurantdeherbergier.nl

https://restaurantdeherbergier.nl

 

Een heerlijke vers bereide lunch, lekker uitgebreid dineren, even snel een kopje koffie met huisgemaakte appeltaart of lekker borrelen na een mooie wandeling door ons prachtige heuvelland… bij de Herbergier kan het allemaal!
Wij bieden een ruime keuze aan ambachtelijk en met liefde bereide gerechten tegen een vriendelijke prijs.

Iets te vieren? Ook dan kan je terecht bij de Herbergier. Voor zowel grote als kleine gezelschappen, bieden wij diverse mogelijkheden. Zie onze arrangementen voor een indruk van ons aanbod.

Vanuit onze zaak kunt u prachtige wandelingen maken. Bij ons start wandeling 798 van Wandelgids Zuid-Limburg. Wij heten alle wandelaars van harte welkom!

 

Openingstijden:

Zie website https://restaurantdeherbergier.nl/contact