1812. Eijsden (Familiespeurtocht) 6,8 km

1812. Eijsden (Familiespeurtocht 6,8 km
Tijdens deze leuke familiespeurtocht kunnen kinderen van de basisschool onderweg vragen beantwoorden en de ouders kunnen de antwoorden downloaden.  U wandelt eerst naar de kerk van Oost-Maarland en via een voetpad langs weilanden loopt u naar enkele bedrijven. Via een voetpad wandelt u naar het dorp Eijsden en passeert u bij het Ursulinenklooster een Mariagrot. In de oude kern loopt u naar de Maas en dan struint u geruime tijd over graspaden door de beemden. Voorbij een mooie vijver komt u bij de jachthaven en via bospaadjes komt u weer bij het terras. Ook zonder de speurtocht is het een leuk rondje om te wandelen.    

Buitengoed De Reünie

Catharinastraat 9

6245 LB  Eijsden

Tel: 085-0601043

info@buitengoeddereunie.nl

https://www.buitengoeddereunie.nl

Buitengoed De Reünie gelegen in het bourgondische kerkdorp Oost-Maarland, met al zijn tradities.

Dé plek waar je de dag ontspannen kunt beginnen én afsluiten.
Van een gezellige lunch, tot een snelle hap na het werk of uitgebreid tafelen maar ook gewoon voor een glaasje fris of een lekker kopje koffie met vlaai.

De ruimte in onze tuin is ideaal voor ieder kind, waar klimmen, glijden en springen op eigen risico en onder ouderlijke verantwoording plaatsvindt.

Ook voor feestjes en partijen of thema arrangementen kun je bij ons terecht.
Een plek waar (bijna) alles kan en alles mag.

In de omgeving kunt u prachtige wandelingen maken. Bij ons start wandeling  623 en 1698 van Wandelgids Zuid-Limburg en tijdens wandeling 4, 234, 452, 1000 en 1452 passeert u ons terras voor een pauze. Wij heten alle wandelaars van harte welkom!

Openingstijden:

Woensdag t/m zondag vanaf 11.00 uur.

Buitengoed De Reünie staat voor samen: verbinden, elkaar ontmoeten in een warme ambiance. Iedereen is welkom bij ons.

Komt u ook eens langs? Wij kunnen niet wachten om u te ontmoeten!