1900. Thorn

1900. Thorn 7,5 km
Een ideale en gemakkelijke wandeling om het leuke witte stadje Thorn te bezoeken en de mooie omgeving te verkennen. Via nauwe straatjes verlaat u het stadje en wandelt u via een veldweg naar de St. Jozefkapel. U volgt een voetpad langs de O.L.V.van Rustkapel. U passeert de St. Petruskapel en de mooie kasteelboerderij Zegershof en dan loopt u door de velden. U wandelt een leuk stuk langs de Thornerbeek en via een mooie brug wandelt u tussen de Maasplassen door. Via leuke straatjes komt u op het mooie pleintje Wijngaard met brasserie Soof en terras.

Ons adres is:
Wijngaard 10

6017 AG Thorn
0475 575778

info@brasseriedewijngaard.nl
http://www.brasseriedewijngaard.nl

Wij zijn gelegen aan het mooie met maaskeien geplaveide pleintje de Wijngaard, in de volksmond ook wel “de Wingerd” genoemd. Onze Brasserie is gevestigd in een mooi 16e eeuws hoekpand met zadeldak, met de plaatselijke VVV als aangename buurman. Onze sfeervolle brasserie is voorzien van een mooi groot voorterras waar men terug gaat in de tijd, als men lekker geniet van een hapje en drankje aan de voet van Abdijkerk.

Tevens is onze brasserie ook voorzien van een mooi aangekleed achterterras, waar men kan genieten in de luwte. Onze brasserie is voorzien van een alledaagse veelzijdige lunchkaart en tevens waar men NA de lunch nog terecht kan voor een heerlijke maaltijd. We hopen u snel te mogen begroeten in onze brasserie!!

Ons team zal U met alle zorg en passie bedienen, onze prioriteit zal dan ook zijn om de gast een zo prettig mogelijk verblijf te laten hebben. In de omgeving kunt u prachtige wandelingen maken. Bij ons start wandeling 441 en 1099 van Wandelgids Limburg. Wij heten alle wandelaars van harte welkom!

Openingstijden:
november t/m maart maandag: gesloten

dinsdag t/m zondag: 11:00-20:00u
april t/m oktober

dagelijks geopend: 10:00 – 20:00u