Comments ( 4 )

 • Jo Hamers

  Op 23 dec deze mooie route gelopen. In de weilanden bij de Geul is het nu drassig na de vele regen maar het is een schitterend stuk! Flinke klim in de route. Lekkere afdaling naar Stokkem, Bij Amuseer heb je de beste appeltaart, gebakken door oma!

 • daantje

  Een prachtige route, echter bij camping ’t bakhuis kun je niet meer op het terras zitten…..

  Dat was wel jammer ……na een flink klim….

 • Frans Spanjaard

  Bovenaan op pagina drie vd routebeschrijving staat deze instructie:
  ‘Aan de 3-sprong gaat u RD. Na 500 m gaat u aan de 4-sprong bij kastanjeboom, waar tegen een wegkruis staat,…’
  Die kastanjeboom is niet meer als zodanig herkenbaar want hij is helemaal teruggesnoeid: er staat alleen nog een hoge stam met afgeknotte takken. Opletten dus dat je hem niet mist!

 • Patrick

  Vandaag 5 maart deze route weer eens gelopen. Een feest van herkenning. Mooie route en een beetje klimmen…..
  Op de Keutenberg was net een kalfje geboren.
  Hadden een oudere kopie van de route meegenomen. De doorgang van de Geul bij de schapenweide is niet meer. Die lijkt compleet weggespoeld. Gelukkig voor ons was de sloot naar het terrein van de visvijver voorzien van een geïmproviseerde brug uit houten stammen, zodat we konden oversteken.
  De nieuwe route is gewijzigd. In Stokkem moet je voortaan rechtsaf ipv rechtdoor en dan kom je aan de achterzijde van de visvijver uit. Loopt een stuk makkelijker dan over die schapenweide. Overigens ontbreekt daar een bordje dat de looproute geblokkeerd is. Misschien dat het in de zomer bij zeer lage stand van de Geul wel lukt.

  Tip: Koffiedrinken kan halverwege de route op het nieuw geopend terras bij de Carrehoeve Berghof. Is punt#3 op de kaart.

Leave a Comment