Comments ( 2 )

  • Huub Beckers Maastricht

    Wat een prachtige uitzichten heeft deze route en dan de wel een zeer rustige omgeving. Heerlijk rustgevend. Je komt op heel andere gedachten.Echt een aanrader

  • Robert Blom

    Hedenochtend om 9:15 u. van start na een nacht met zeer lichte nachtvorst en plaatselijke dichte mist. Om de wandeling alvast in één woord samen te vatten: GEWELDIG!

    Heerlijk rustig onderweg vanwege de vroege ochtend en pas in Sippenaeken de eerste wandelaars tegengekomen. Het stuk door het bos in het begin van de wandeling is erg mooi en het is dan even wennen om weer in de bewoonde wereld te komen.

    Het stuk langs de Geul is in deze tijd van het jaar erg drassig, maar dat mag de pret niet drukken, want de omgeving is schitterend. Er zijn momenteel werkzaamheden bij de Volmolen, maar ik kon ook hier de route gewoon lopen. Na heel wat foto’s maken en genieten van de omgeving was ik na dik 2 uur 15 minuten weer terug bij de auto in Epen.

Leave a Comment