Comments ( 3 )

 • Huub Beckers Maastricht

  Wat een prachtige uitzichten heeft deze route en dan de wel een zeer rustige omgeving. Heerlijk rustgevend. Je komt op heel andere gedachten.Echt een aanrader

 • Robert Blom

  Hedenochtend om 9:15 u. van start na een nacht met zeer lichte nachtvorst en plaatselijke dichte mist. Om de wandeling alvast in één woord samen te vatten: GEWELDIG!

  Heerlijk rustig onderweg vanwege de vroege ochtend en pas in Sippenaeken de eerste wandelaars tegengekomen. Het stuk door het bos in het begin van de wandeling is erg mooi en het is dan even wennen om weer in de bewoonde wereld te komen.

  Het stuk langs de Geul is in deze tijd van het jaar erg drassig, maar dat mag de pret niet drukken, want de omgeving is schitterend. Er zijn momenteel werkzaamheden bij de Volmolen, maar ik kon ook hier de route gewoon lopen. Na heel wat foto’s maken en genieten van de omgeving was ik na dik 2 uur 15 minuten weer terug bij de auto in Epen.

 • Ank en Wim, Amersfoort

  Vandaag 2 nov. 2020 deze mooie route gewandeld, bij een stevige bries, met schitterende panorama’s, heel mooi het pad langs de bosrand; bij punt 2 20m rechts is schuin van achter het bankje een herdenkinksplekje ingericht van fam Robberts pa en ma. Verder leuke slingerpaadjes ; ook heel bijzonder het pad langs de Terzieterbeek.
  Een groot deel van de wandeling hadden we -zo herinnerden we ons – al in de 90’er jaren gelopen; blijft mooi

Leave a Comment