014. Berg en Terblijt

Comments ( 2 )

  • Robert Blom

    Op de vroege zondagochtend vanuit thuis te voet richting Vilt en hier deze wandeling begonnen. Je krijgt dan allereerst de Bergse Heide voor de kiezen met flink wat pittige klimmetjes, maar ook voldoende afdaling. Het stuk door Berg en Terblijt moet vervolgens even genomen worden, maar nadat je de Rijksweg bent overgestoken volgt weer puur natuur. Onderaan punt 2 waar gesproken wordt over de rotonde is deze 1 km smalle asfaltweg recentelijk omgedoopt tot ‘Mathieu van der Poel Allee’. Leuke afwisselende wandeling dichtbij huis en zodoende ook net voor de regen weer lekker binnen bij Café aan de Kirk voor een warme chocomel en een stuk Riestevlaai van Bakkerij Prevoo in Mergraote.

  • Rinus en Angelique

    Zeer mooie wandeling! En heel rustig; we kwamen bijna geen andere wandelaars tegen. Wel een hagedis gezien en 2 reeën van zeer dichtbij!!!
    Taverne Vilterveld (bij punt 4) heet voortaan ‘Bie Sjefke’. Helaas konden we hier niet terecht, omdat er een besloten feest zou zijn, maar we konden toch koffie en gebak ’to go’ krijgen!

Leave a Comment