Comments ( 3 )

  • Roovers

    Vandaag deze bijzondere wandeling gelopen. Mergelgrotten en mooi panorama op de Maas Je kunt ook starten in Ternaaien. Af en toe klimmen.

  • Hans Heidendal

    Op een zomerse dag deze mooie, afwisselende wandeling gelopen vanuit Eijsden naar onze Belgische buren aan de overkant van de Maas. Ook heel leuk voor kinderen: avontuurlijk boottochtje en spannende mergelgrotten. Het eerste deel voert je door een lange, koele bosstrook en vervolgens via een zeer gevarieerd landschap, steile rotsachtige helling, beekvalleitje met grazige weiden en hoge populieren (ik hou van die kruidige geur), stille dorpjes en goudgele korenvelden terug naar het veerpontje Cramignon (1 euro), dat je weer veilig overzet aan de kade van Eijsden.

  • Alie Schipper

    Vandaag ondanks de slechte weersvoorspellingen deze route gelopen. Voortvarend gingen wij op pad. De eerste hindernis was het pontje dat ons naar de overkant zou brengen, de veerman was nergens te bekennen, na een tijdje wachten kwam hij uit zijn hokje en bracht ons naar de overkant. Na veel mooie routes gelopen te hebben uit het wandelgidszuidlimburg viel deze ons tegen. Soms was de beschrijving wat onduidelijk. Morgen weer een nieuwe route.

Leave a Comment