016. Schin op Geul

Comments ( 6 )

 • Smeets

  prachtige wandeling!

 • Miriam Coopmans

  Erg mooie wandeling gemaakt met mijn broer op n prachtige herfstdag! Enkele pittige klimmetjes, afwisselend door bossen, landweggetjes en t Gerendal. Bij terugkomst genoten van koffie en vlaai!
  In Schin op Geul gelogeerd bij The Sjinn. Aanrader!

 • Robert Blom

  Hedenochtend even na 9 al van start, naar later bleek had ik ook een kleine 800 m. vanuit thuis kunnen ‘instappen’, maar goed. Kwestie van beter voorbereiden. De wandeling was op deze vroege zaterdagochtend heerlijk rustig, echt herfst, beetje koud, maart vooral zeer afwisselend. Enkele pittige klimmetjes om erna weer te genieten van het mooie uitzicht, afgewisseld door stukken door het bos. Ideale Herfstwandeling en de rouwe was nog helemaal correct.

 • Geertje van Iersel

  Geweldige route in deze prachtige omgeving. De route wordt heel goed beschreven maar één klein foutje is gemaakt. In de laatste aanwijzing in deel 3 staat Buitenvakantiewoning (nr. 2). Dit moet huisnr. 3 zijn.

 • Joyce

  In de routebeschrijving is al verwerkt dat het pad vlak na Trattoria ’t Graefke (tijdelijk) afgesloten is a.g.v. de watersnoodramp afgelopen zomer. Ik had de route al meer dan een jaar uitgeprint liggen en wist het daardoor niet. Toch maar even een opmerking op deze plek voor de mensen (zoals ik) die wel altijd de reacties even lezen voor ze een route gaan lopen 🙂

 • Ank en Wim

  mooie tocht, i.v. m. tropische temperatuur om 6.45 gestart.
  Gingen we deze week eerder de 106 treden tellende trap naar beneden , deze keer omhoog, het leek nu wel of het veel meer treden waren.
  Het Gerendal blijft mooi

Leave a Comment