016. Schin op Geul

Comments ( 3 )

 • Smeets

  prachtige wandeling!

 • Miriam Coopmans

  Erg mooie wandeling gemaakt met mijn broer op n prachtige herfstdag! Enkele pittige klimmetjes, afwisselend door bossen, landweggetjes en t Gerendal. Bij terugkomst genoten van koffie en vlaai!
  In Schin op Geul gelogeerd bij The Sjinn. Aanrader!

 • Robert Blom

  Hedenochtend even na 9 al van start, naar later bleek had ik ook een kleine 800 m. vanuit thuis kunnen ‘instappen’, maar goed. Kwestie van beter voorbereiden. De wandeling was op deze vroege zaterdagochtend heerlijk rustig, echt herfst, beetje koud, maart vooral zeer afwisselend. Enkele pittige klimmetjes om erna weer te genieten van het mooie uitzicht, afgewisseld door stukken door het bos. Ideale Herfstwandeling en de rouwe was nog helemaal correct.

Leave a Comment