017. Valkenburg

Comments ( 3 )

 • Robert Blom

  Na regen komt… ja inderdaad nog veel meer regen, maar aangezien de route net buiten het dorp (Sibbe) langskomt aldaar vertrokken en de route voor de helft droog en de andere helft nat gelopen. Drie flinke/pittige klimmetjes al direct na de start wat tevens een vrij lastig begaanbaar en stijl pad is richting Wilhelminatoren. Bij punt 3 wederom zo’n leuke klim en bij punt 4 nogmaals een leuke kuitenbijter. Je krijgt er echter een geweldig mooi landschap en prachtige vergezichten voor terug.

 • San1988

  De route omgekeerd gelopen, heerlijke route! Pittig (voor beginners) maar prachtig!

 • Jan Veenstra

  Pad naar de toren is afgesloten met een hek( is prive geworden)
  Even door lopen richtingSibbe
  Dan omhoog naar het sprookjesbos en zo naar de toren

Leave a Comment