Comments ( 3 )

  • John

    Mooi “rustige” redelijk makkelijke Wandelroute, variatie tussen bos en mooie veldweggetjes. Jammer voor ons was er vandaag ook op gedeelte van deze route de Wandel4Daagse waardoor het voor ons doen het heel erg druk was. Wandeling een andere keer, op een rustiger tijdstip, maar herhalen.

  • Robert Blom

    Hedenochtend om 11 uur in Cadier en Keer auto geparkeerd en van start vanaf de betonnen doorgang naar de Rijksweg. In het begin even fout gelopen (eigen schuld), maar erna genoten van de geweldig mooie wandeling. Zeker op een dag als vandaag met een temperatuur rond de 16/18 graden, een lekker zonnetje en dan al die mooie herfsttinten onderweg. Genoten!

  • Pascal Peeters

    Prachtige herfstwandeling. Mooie bospaden en veldwegjes. Wij hebben echt genoten van deze wandeling op deze schitterende herfstdag.

Leave a Comment