Comments ( 5 )

 • John

  Mooi “rustige” redelijk makkelijke Wandelroute, variatie tussen bos en mooie veldweggetjes. Jammer voor ons was er vandaag ook op gedeelte van deze route de Wandel4Daagse waardoor het voor ons doen het heel erg druk was. Wandeling een andere keer, op een rustiger tijdstip, maar herhalen.

 • Robert Blom

  Hedenochtend om 11 uur in Cadier en Keer auto geparkeerd en van start vanaf de betonnen doorgang naar de Rijksweg. In het begin even fout gelopen (eigen schuld), maar erna genoten van de geweldig mooie wandeling. Zeker op een dag als vandaag met een temperatuur rond de 16/18 graden, een lekker zonnetje en dan al die mooie herfsttinten onderweg. Genoten!

 • Pascal Peeters

  Prachtige herfstwandeling. Mooie bospaden en veldwegjes. Wij hebben echt genoten van deze wandeling op deze schitterende herfstdag.

 • John

  28/07/2020; Wederom deze wandeling gelopen (ingehaald), vandaag was het veel en veel rustiger dan vorige keer (11/08/2019), met een aangename temperatuur van rond de 21 C. Genieten van en in de natuur, Een Geelgorst gespot in het maisveld net voor Cadier & Keer en wat waren de vlinders (van klein naar groot) in ruime aantallen aanwezig op de bloeiende distels, zelfs een Keizermantel gespot op de holle weg in het tweede gedeelte van de wandeling.
  De bramen langs de paden waren trouwens ook al goed op smaak, ook iets voor de inwendige mens.
  J

 • Rosa en Hans uit Maastricht

  Vandaag op de eerste lentedag van 2021 deze mooie rustige route gelopen. Wij kwamen nog 3 koppels met een route van Jos tegen. Waarvan 1 uit Cadier en Keer die er honderden gelopen hebben! Ook langs mijn werkgever in Cadier en Keer gelopen.
  Prachtig weer, een en al zon en 9 graden.
  Zoals altijd, route goed beschreven, en altijd klopt hij. (Ook mijn GPX geeft het aan.)
  Jos, ga zo door.

Leave a Comment