Comments ( 5 )

  • Robert Blom

    Op deze zaterdag rond half 1 gestart met deze wandeling. Nadat het dorp Vijlen achter me lag begon het te regenen en de daaropvolgende 3 km waren voldoende om zeiknat te worden. Bij het betreden van het bosgebied was het echter weer droog en ging een mooie boswandeling van start door het Holsetter en Vijlenerbos. Ideale wandeling in de herfst wanneer over langs het pad paddenstoelen staan en er mooi gekleurde vergezichten waren in het bos. Weer helemaal opgedroogd uiteindelijk rond kwart voor 3 de auto weer bereikt.

  • Annelies Hendrix

    Afgelopen zaterdag, 18-9-2021, deze wandeling gelopen…. weer een prachtige wandeling…. mooie uitzichten in een wederom 5*** landschap!

    Dankjewel voor deze route…. we zullen hem zeker nog eens lopen!

  • Mark

    Dies ist eine der ältesten Wanderungen in diesem Wanderführer, aber die Beschreibung ist noch immer aktuell. Bis auf den Anfang und das Ende der Strecke ist man lange im Wald unterwegs – im Sommer gibt es also viel Schatten.

    • Mark

      sorry, verwijder de Duitse opmerking alstublieft

  • Mark

    Dit is een van de oudste wandelingen in deze wandelgids, maar de beschrijving is nog steeds actueel. Behalve aan het begin en het einde van de route ben je lange tijd in het bos – er is dus voldoende schaduw in de zomer.

Leave a Comment