Comments ( 4 )

 • Robert Blom

  Gisterochtend de auto geparkeerd naast de bushalte bij het vakwerkhuis en begonnen aan de wandeling. Het eerste stuk was bekend terrein onder Vijlen door, maar na het oversteken van de Rijksweg en het betreden van het gehucht Mamelis kwam een totaal nieuw gebied voorbij. Eerst een lang stuk over graspaden en vervolgens omhoog om te genieten van de schitterende panoramisch vergezichten vanaf de Schneeberg. Enkele mooi foto’s gemaakt en vervolgens de afdaling door het bos via een leuk paadje om via het Duitse Lemiers het Nederlandse Lemiers weer te bereiken. Absoluut een hele mooie wandeling in deze herfstperiode met alle kleuren onderweg. De route was nog helemaal correct.

 • Antoinette

  Vandaag deze route gelopen. De route was goed en duidelijk te volgen, volgens de beschrijving. We vonden hem op sommige stukken best aan de pittige kant. Uiteindelijk maken de mooie uitzichten alles goed. Wij hadden mooi rustig herfstweer (droog), ik kan me voorstellen als er een paar dagen iets van regen is geweest, dat je op sommige plekken wegzwemt! Dus hou hier even rekening mee

 • Martin en Nel Hermans

  Prachtige wandeling met uitzonderlijke vergezichten en mooie vakwerkhuizen te genieten.

 • Astrid

  Mooie route! Leuk om ook eens vanuit Duits grondgebied naar het Limburgse heuvelland te kijken.

Leave a Comment