021. Maastricht

Comments ( 2 )

  • Huub Beckers Maastricht

    Wat een heerlijk rondje ENCI bos en St.Pieterberg. De inmiddels gesloten ENCI groeve heeft veel aantrekkingskracht op bezoekers die graag vanaf de Skywalk willen kijken hoe deze groeve erbij ligt ,zeer zeker heeft deze route mooie vergezichten over Maastricht en omgeving.Je bent meer tijd kwijt aan het bewonderen dan aan het wandelen.

  • Robert Blom

    Deze zaterdagochtend rond kwart na 9 van start voor deze heen en weer, op en neer wandeling, maar oh zo mooi! De route zou 8,7 km zijn, maar met alles leuke ‘bezienswaardigheden’ onderweg en ‘uitstapje’ vanaf de beschreven route uiteindelijk 11,55 km gelopen. Het eerste gedeelte even een rond naar de Duivelsgrot, maar vervolgens tal van leuke plekken, fraaie vergezichten, een mooie tussenstop bij ‘Slavante’ met koffie, vlaai en likeur en tot slot via de mooie Lourdesgrot, het kasteeltje van Rieu en het fort weer terug naar de startplaats. Route nog steeds prima beschreven en deze wandeling absoluut een aanrader.

Leave a Comment