Comments ( 6 )

 • Huub Beckers Maastricht

  Ongelofelijk maar waar zelf de aller “oudste”routes van de site zijn nog steeds up date. Deze route heeft alles. Boswegen, Asfalt, graspaden, veldwegen dalers en stijgers . Het laatste stukje met de Mariagrot en de oude “Romeinse” weg is de kers, het kan tijdens of na regenval aardig modderig zijn. Maar mag de pret niet drukken van deze leuke route. Bemelen Place to be

 • Robert Blom

  Hedenochtend Deze wandeling gestart bij Wolfshuis. Zorg na langdurige regen voor goed schoeisel en liefst hoge wandelschoenen, want op sommige plaatsen was het flink ploeteren de weg te blijven volgen. Momenteel zijn er werkzaamheden in het bos op de route van Groot Welsden tot Bemelen, maar dit vormt verder geen probleem voor de wandeling, je ziet alleen dat er flink gesnoeid is sinds de start in september. Onderweg was het heerlijk rustig en kun je genieten van de afwisselende omgeving.
  Het pad gelegen tussen de mergelrotsen omhoog blijft indrukwekkend, maar ook een flinke uitdaging om hier boven te komen. Het uitzicht vanaf het startpunt bij Bergrust is geweldig. Na dik 2 uur deze mooie wandeling beëindigd met onderweg een heerlijk zonnetje.

 • Jesse

  Afgelopen weekend deze prachtige wandeling gelopen, een dikke aanrader!

 • Bart

  Wat een prachtige wandeling! Dit is absoluut een aanrader. De route is met de beschrijving perfect te volgen. In de heerlijke voorjaarszon hebben we van de eerste tot de laatst meters genoten van deze afwisselende wandeling. Mooie vergezichten, veldwegen, oude groeves, smalle bospaden met het mooie bloeiende daslook (ongeveer half april tot half mei) aan weerszijden en op het eind als toetje nog wat klimwerk. Daarnaast genoeg gelegenheid om op een bankje te genieten van de rust.

 • Martin

  Superroute. Mooie wandeling met op ’t einde on Nederlandse Romeinse weg. Gewoonweg schitterend.

 • Bert Hannen Maerum

  Geweldige afwisselende route en mooie rust banken om op schitterende locatie te geneiten van de omgeving. Beetje conditie voor het stijgen en dalen is meegenomen.

Leave a Comment