Comments ( 3 )

 • Huub Beckers Maastricht

  Ongelofelijk maar waar zelf de aller “oudste”routes van de site zijn nog steeds up date. Deze route heeft alles. Boswegen, Asfalt, graspaden, veldwegen dalers en stijgers . Het laatste stukje met de Mariagrot en de oude “Romeinse” weg is de kers, het kan tijdens of na regenval aardig modderig zijn. Maar mag de pret niet drukken van deze leuke route. Bemelen Place to be

 • Robert Blom

  Hedenochtend Deze wandeling gestart bij Wolfshuis. Zorg na langdurige regen voor goed schoeisel en liefst hoge wandelschoenen, want op sommige plaatsen was het flink ploeteren de weg te blijven volgen. Momenteel zijn er werkzaamheden in het bos op de route van Groot Welsden tot Bemelen, maar dit vormt verder geen probleem voor de wandeling, je ziet alleen dat er flink gesnoeid is sinds de start in september. Onderweg was het heerlijk rustig en kun je genieten van de afwisselende omgeving.
  Het pad gelegen tussen de mergelrotsen omhoog blijft indrukwekkend, maar ook een flinke uitdaging om hier boven te komen. Het uitzicht vanaf het startpunt bij Bergrust is geweldig. Na dik 2 uur deze mooie wandeling beëindigd met onderweg een heerlijk zonnetje.

 • Jesse

  Afgelopen weekend deze prachtige wandeling gelopen, een dikke aanrader!

Leave a Comment