Comments ( 4 )

 • Robert Blom

  Korte, maar leuke en makkelijke wandeling vanaf Withuis via veldwegen naar Moelingen. Na een stukje door en rondom het dorp de Vallei van de Berwijn in en beneden via bruggetje over de Berwinne. Via veldwegen de ‘grens’ weer over naar Mesch en langs de Voer weer terug naar de buurtschap Withuis. Route prima in orde.

  • Carla Looye

   Hallo Jos,
   Vandaag, 19 july 2020 deze route gelopen. Leuke afwisselende tocht en mooie vergezichten.

   Groetjes, fan van wandelgids van het eerste uur 🙂 Carla

 • Frank Kwinten

  De route loopt op de Batticelaan iets te ver door. U moet bij de stippellijn op de kaart naar rechts, anders loopt u door de tuin van de nieuwgebouwde huizen.

 • Huub Beckers

  Een heel leuk rondje waarop niets valt aan te merken, loopt precies zoals op de route kaart is aangeven, dus ook geen obstakels. Het is leuk vertoeven bij de sponsor een fijne kaart , zeer zeker doen.

Leave a Comment