Comments ( 6 )

 • Lousa

  Samen met vriendin uit Gorinchem gelopen, prachtige route! Vooral de stillere, rustige weggetjes rondom Camerig. Buitenlust is een heerlijke plek om alles te laten bezinken met lekkere cappuccino en geweldig uitzicht! Aanrader!!

 • Robert Blom

  Na een aantal uurtjes thuiswerken en de laatste mooie dagen die ze voorlopig voorspellen om deze route te combineren met route 026. MECHELEN. Tevoren broodjes en drinken meegenomen, want helaas zijn alle horecazaken door de corona gesloten. Met de auto naar Buitenlust, parkeren, bepakking op de rug en lopen maar. Een pittige wandeling met af en toe flink dalen, maar dan komt altijd ook weer een flinke stijging. De diverse gehuchten zoals Camerig en Kuttingen zijn geweldig. Al die mooi vakwerkhuizen, de ultieme rust en uitsluitend de vogeltjes die je hoort fluiten en verder alleen maar schitterende vergezichten over het prachtige Heuvelland. Dik een uur gewandeld om terug te keren en toen de picknickplaats tegenover camping de Rozenhof op en lekker picknicken met geweldig uitzicht.

  Let op!
  Bij de volmolen hebben de laatste tijd veel werkzaamheden plaatsgevonden en is e.e.a. verandert, maar als je de kasseienweg blijft volgen moet het goed komen.

 • Marianne

  Gisteren op een zonnige zaterdag deze route gelopen. De route was schitterend, mooie vergezichten, veel van de route gaat door weilanden. Waarschijnlijk dit het mooie weer en het feit dat het weekend is, was de route erg druk met toeristen en dagjesmensen.

 • Ton Geers

  Inderdaad een van de mooie tochten rond Epen. Ik heb er zelfs een stuk over een holle weg en langs de Geul an vastgeplakt, de bomen met marretak blijven mijn aandacht houden. Datzelfde geldt voor het stuk langs de Geul en vervolgens door de weide langs en de beek Elzeveldlossing richting Chateau Beusdael. Hier ontvouwt zich een prachtig panoramisch uitzicht over het Belgische dal met kasteeltje. Kijk mijn foto’s van deze tocht op https://www.tongeers.nl/landschapsfotografie/epen-geuldal

 • Rian

  Dit is écht een hele mooie route. We waanden ons soms echt in Oostenrijk. Deze route heeft alle ingrediënten: vergezichten, veldwegen, kleine weggetjes, stukje bos, beekjes, vakwerkhuisjes, koeien, watermolen en nog zoveel meer. De route was ook prima te lopen voor onze zoon van 7 jaar. Wij hebben volop genoten van al dat moois.

 • Carla

  Een pareltje met prachtige vergezichten en leuke paadjes
  Goed te lopen en niet al te zwaar

Leave a Comment