Comments ( 3 )

 • Lousa

  Samen met vriendin uit Gorinchem gelopen, prachtige route! Vooral de stillere, rustige weggetjes rondom Camerig. Buitenlust is een heerlijke plek om alles te laten bezinken met lekkere cappuccino en geweldig uitzicht! Aanrader!!

 • Robert Blom

  Na een aantal uurtjes thuiswerken en de laatste mooie dagen die ze voorlopig voorspellen om deze route te combineren met route 026. MECHELEN. Tevoren broodjes en drinken meegenomen, want helaas zijn alle horecazaken door de corona gesloten. Met de auto naar Buitenlust, parkeren, bepakking op de rug en lopen maar. Een pittige wandeling met af en toe flink dalen, maar dan komt altijd ook weer een flinke stijging. De diverse gehuchten zoals Camerig en Kuttingen zijn geweldig. Al die mooi vakwerkhuizen, de ultieme rust en uitsluitend de vogeltjes die je hoort fluiten en verder alleen maar schitterende vergezichten over het prachtige Heuvelland. Dik een uur gewandeld om terug te keren en toen de picknickplaats tegenover camping de Rozenhof op en lekker picknicken met geweldig uitzicht.

  Let op!
  Bij de volmolen hebben de laatste tijd veel werkzaamheden plaatsgevonden en is e.e.a. verandert, maar als je de kasseienweg blijft volgen moet het goed komen.

 • Marianne

  Gisteren op een zonnige zaterdag deze route gelopen. De route was schitterend, mooie vergezichten, veel van de route gaat door weilanden. Waarschijnlijk dit het mooie weer en het feit dat het weekend is, was de route erg druk met toeristen en dagjesmensen.

Leave a Comment